Mivel lehet a pattanásokat láthatatlanná tenni?
Figyelt kérdés
Én nem értek ehhez de én a sminkre gondoltam de nem tudom hogy az jó e. Olyan kéne ami nem látszik meg. Szerintetek ez égő? 15/f2014. aug. 19. 13:23
1/5 anonim válasza:
Fiúként sminkelni? Nem az égő a legjobb jelző rá.
3/5 anonim válasza:
Szokj hozzá, olyan 19-20 éves korodra fog majd rendesen letisztulni az arcod. Most kamasz vagy, ez a velejárója. Vannak rá szerek, vagy elmehetsz kozmetikushoz, de újra és újra ki fog alakulni. Nincs mit tenni, nincs rá végleges megoldás.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem megoldás, ha "láthatatlanná" akarod tenni. Tényleges megoldások kellenek, amúgy valóban, teljesen nem lehet megoldani, a végleges megoldást csak az idő hozhatja el.
De sokmindent tehetsz azért, hogy csökkenjenek a "tünetek", kevesebb pattanás legyen...
5/5 anonim válasza:
Fiúként tényleg nem kéne sminkeket használnod.. Az előttem lévő 2-vel egyetértek. Nekem is nagyon sok pattanásom van és 2 havonta járok kozmetikushoz. Használj reggel-este arctonikot, de próbálj olyat keresni ami nem szárítja ki annyira a bőröd, mert az se valami jó. Reggelente én meleg vízzel és szappannal megmosom az arcom, amíg csak sima hideg vízzel mostam az arcom akkor több pattanásom volt, (mondjuk lehet azért mert alapból zsíros a bőröm és a meleg az jobban leszedi a zsírt az arcomról). Még azt tudom mondani, hogy ne egyél össze-vissza, táplálkozz egészségesen és ne fogdosd az arcod. Ha szemüveges vagy a keretét is tisztítsd, ne csak a lencsét. Egyébként ha vannak a hajaddal problémáid amiatt is lehet sok pattanásod. Egy kicsit hosszúra sikeredett de remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!