Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az arcbőrrel kapcsolatban?

Az arcbőrrel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ha valakinek van heg az arcán.. nem tudom mitől lett egyébként.. olyan 2 mm es kb és az arcon közelről olyan mintha kis hústövisek lennének.. és van pattanás ami már legalább 3 hónapja ha nem több ott van az arcomon a nyoma... hogy tüntessem el? Ez normális? ez ellen van megoldás? jelentheti azt is hogy bőr betegségem van pl rákos?

2014. aug. 19. 09:37
 1/4 anonim ***** válasza:
menj el bőrgyógyászhoz
2014. aug. 19. 10:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyászhoz menj, anyumnak is így kezdődött és kiderült hogy amire azt hitte pattanás az rákos daganat.
2014. aug. 19. 12:15
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem is problémás az arcom. mindig újabb kenceficéket próbálgatok ki. nem szívesen adom magam orvos kezébe. most per pill kénes arckrémet használok. ez bejött. eltünteti a pattikat, nem is jönnek elő már is sűrűn. a barnásra színeződött hegget pedig spf20 szalicilsavas krémmel szoktam lehámlasztatni. (nap allergiád van neked is? )
2014. aug. 20. 13:49
 4/4 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy nap allergiám van e csak nagyon zavar :( és félek hogy bármi betegségem lehet.. de a bőrgyógyászoktól én is tartok hogy mit tesznek köszönöm a válaszokat :)
2014. szept. 1. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!