Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért divat az intim testrésze...

Miért divat az intim testrészek "csupaszítása"?

Figyelt kérdés

Első érvként szokták mondani, hogy higiénikusabb de érdekes módon ezt még nem sok kopasz nőtől halottam, mert azért lényegesen kevesebbszer mos az ember hajat, mint mondjuk ahányszor megfürdik mégse kezd el senki se fújjolni ha esetleg van valakinek a fején haj.

Bár ugyanúgy áll ez a hónaljra is, mert próbáltam már borotválva is de semmivel se izzadtam kevésbé vagy volt jobb illatom.

2014. aug. 16. 13:03
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

A haj sem más, a hajadat is naponta szabad mosni a mostani samponokkal már, csak minek?:)

A hónalj pl. férfiaknál büdösebb, ha van rajtuk szőr, és megragad rajta a deó, ha nem sprayt használnak.

Szerintem szebb, nem higiénikusabb, de szebb egy borotvált test, mint egy sima, mármint nőknél. De férfiaknál is a hónalj, intim testrész jobb, ha sima:)

2014. aug. 16. 13:26
 2/9 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudom, én egyszer nem tudtam hozzájutni borotvához 3 napig (nő vagyok), és hihetetlen gyorsan nő a hajam, testszőrzetem és ANNYIRA kényelmetlen volt, konkrétan szúrt a hónaljamnál a szőr. Nem ítélem el, ha valaki nem szőrtelenít, de én így érzem jól magam.

Egyébként a kérdésedből szinte érzem, hogy mennyire elítéled azokat, akik szőrtelenítik magukat.

2014. aug. 16. 13:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értek egyet a szőrtelenítéssel. Kicsit sem higiénkikusabb, de még csak nem is szebb. Ízlés dolga, de szerintem egy férfi legyen szőrös. És jó volna, ha egy nő is nyugodt szívvel lehetne szőrös, anélkül, hogy kicsúfolnák.
2014. aug. 16. 13:39
 4/9 anonim ***** válasza:
A szőr csak addig szúr, amíg rövid.
2014. aug. 16. 13:40
 5/9 anonim ***** válasza:
6%

Felelevenítették az ókori egyiptomiak szokását, annak pedig gyakorlati oka volt.

Ahol nincs szőr, ott nem marad meg a tetű!

2014. aug. 16. 13:51
 6/9 anonim ***** válasza:
3%
A rossz nők borotválkoztak, hogy ne legyenek ott tetvesek, hogy divat hogy lett, azt ki tudja, de én nem értek egyet vele.
2014. aug. 16. 14:10
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

Egy nőnek illik szőrtelenítenie a hónalját és a lábát. Úgy a szép.

A férfinek szerintem csak akkor kell, ha nagyon szőrős. Pl hónaljnál is ne legyen ilyen nagy busmanszőr.

2014. aug. 16. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:
divat ide vagy oda vannak akik kellemetlenül érzik magukat, ha egyes helyeken nem szertelenítenek és ez nem elítélendő. csak azért mert te konkrétan nem vettél észre változást attól még nem felesleges ah valaki szőrtelenít.
2014. aug. 17. 00:23
 9/9 anonim ***** válasza:
A kérdező 100% hogy férfi, különben az első menstruálásnál, amikor próbálja tisztára dörzsölni magát a szűk munkahelyi mosdóban elgondolkodna, csak bonyolítja az életet a bunda...
2021. máj. 21. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!