Nem tetszik a hajam. Sem a színe sem a formája. Mit tudnék vele csinálni? (kép lent)
Eredetileg világosbarna hajam van,de tavaly befettettem ezzel: [link]
aztán ezzel: [link]
hogy nyerhetném vissza az eredeti hajszínemet és dúsabb legyen?
Nekem személy szerint tetszik a vörös, főleg az ilyen, mert szép árnyalat. Ajánlom a colour B4 et, DM-be láttam , olvastam is róla. Sajnos nagyon nem olcsó de ha mindent jól csinálsz, rendesen leöblíted utána stb. (nézz utána alaposan ha belevágsz) akkor kiszedi a festéket, legalábbis sokan dícsérték hogy több éves festés után is sikerült visszanyerniük az eredeti színt. A ritkaságon csak az idő segíthet, vigyázz a hajadra, hogy ne töredezzen meg ne hulljon és akkor megdúsul.
Ha esetleg kipróbálod azt a színeltávolítót megírod a tapasztalatodat? Nekem is vörös a hajam, egyenlőre tetszik, de ha megunom szeretném tudni, hogy lehetséges e ezzel megszabadulni tőle.
Szerintem a Color B4 elég erős cucc, nem a legjobb a hajnak. Mivel rákentél egy szőkét a hajadra, az erősen megszívhatta a hajad, tehát neked most tényleg szőke a hajad, hiába kezded el B4-ezni, nem fog lejönni, mivel meg van szívva.
De ha mindenáron ki akarod próbálni, inkább az aszkorbinsavas pakolást csináld. Olcsóbb is, nem is károsít. Fennhagyod magadon 2 órára, és ha azzal nem jön le, szerintem a B4 is felesleges.
L23
Hát a formája hátulról aránylag okés, nincs sok hajad, de ezzel nem nagyon tudsz mit tenni. Ha nem vasalod szögegyenesre, többnek tűnik szerintem, a hullámos-göndör haj nem ilyen lapos, de egy szimpla beszárítás is sokat segíthet.. Szemből nem tudom mi állna jól, arc nélkül nehéz. :D Ha a hosszát nem akarod nagyon macerálni, vágass frufrut esetleg.
A szín alapvetően szép, de valahogy mégsem jó, olyan fakó és természetellenes. Én a helyedben rámennék egy sötétebb barnával, vagy ha ismersz ügyes fodrászt, akkor festesd vissza az eredeti színre. Ha jól eltalálja, nem sok gondod lesz vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!