Hogy ápoljam vegyes bőröm és göndör hajam?
Első probléma:
Természetes gyűrű göndör hajam van,sokan megcsodálják.De az a bajom vele,hogy ha reggel mosom ki 4 napig,ha este 3 napig lehet kiengedni,mert összekócolódik,elszöszösödik,összecsomósodik...Muszáj vagyok összefogni,de akkor meg úgy nézzek ki mint egy vénlány,mert olyan,mint a birka bundája-vagy majdnem hogy rasztássá válik.Vaddisznószőr kefét használok és Avonos marokkói argánum olajos(remélem jól írtam le) sampont,de most rendeltünk csalános és bojtorjános sampont+ Head&soulders sampont kagylósat,mert korpás.Próbáltam már ecettel öblögetni,semmi.
Most talán valamivel hosszabb(2-féleképp szárítok hajat ha azt akarom,hogy dúsabb legyen(kérdés mi dúsabb ettől?) akkor "fejjel lefelé",ha hosszabb akkor rendesen szárítok hajat.Elnézést,hogy ilyen hülyéül fogalmazok,csak kb. ez felel meg a valóságnak.Kihúztam egy tincset és ha egyenes lenne a nadrágon tetejét elérni,de nincs szándékomba ki egyenesíteni.A vége meg mintha töredezne,de most annyira nem is,vágtam belőle.Nem járok fodrászhoz,mert amikor meglátott a fodrász kijelentette,hogy nem vállal,azt mondta,ha ebből egy tincset levágnak vagy kiegyenesítenek az kész katasztrófa(egyszer ki volt egyenesítve kb.1 óra munka-fél óráért)
Második probléma:
A bőröm vegyes,tehát az állam az orrom környékén és a szemöldökeim közt mitesszerek,a homlokomon meg a halántékomon meg pattanások nőnek.És ráadásul zsírosan fénylik,és szárazon hámlik.Ezzel mit tudnák tenni?(bár szerintem örököltem,mert Anyukámnak is zsíros a bőre)
Harmadik probléma:
A szemöldököm még nincs kiszedve és tiszta bozont,kiszeretném szedni,de félek ,hogy elrontom,ezért kozmetikushoz szeretnék menni.Megtudja nagyon szépen finoman formázni?Mert azt hallottam,hogy csak szemre kiszedi,úgy ahogy ő jónak látja...
Ne haragudjatok,hogy ennyit kérdeztem,tudom igen bonyolult vagyok és még a szemem is zöldessárga...
15L
John Frieda Frizz Ease sampon, balzsam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!