Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy ápoljam a göndör hajam?

Hogy ápoljam a göndör hajam?

Figyelt kérdés
A hajam száraz, kb. seprűhatàsú, ha összefogom, elöl kiállnak a "babahajaim" . Hogy lehetne tincses és fényes a hajam?

2013. jún. 23. 11:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

nekem is göndör hajam van :) elsőnek is ne meleg,hanem inkább langyos vízbe moss hajat.Én a balea locken shampoo-ját használom,kétszer mosom meg,és inkább csak a fejtetőmnél dörzsölöm jobban,mert a hajam többi részét csak kiszárítaná.Balzsamom a balea hidratáló hajápoló tej mangóval és aloe verával.ezt nem kell kiöblíteni(én azért kicsit igen)utána vizesen jól kifésülöm,hogy az összes hajszál kijöjjön(alapszabály hogy nem szabad szárazon fésülködni a göndör hajú embereknek)utána a wellaflex göndör és hullámos hajra való hajhabot teszem rá.amúgy a jelszó nálunk a pakolás.szóval én (főleg nyáron)minimum kéthetente teszek rá hidtratáló pakolást

remélem segített.

2013. jún. 25. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!