Hogy tudnám megnöveszteni a hajam?
Sajnos nagyon göndör hajam van, ezért vasalom. Már a hátam közepéig ér, de még hosszabbra szeretném. Sajnos a vasalás miatt folyton vágatnom kell belőle, mert nagyon törik és hullik is :/ De még így is nagyon dús hajam van
1 éve megállt a növésben. Már sokmmindent kipróbáltam, de nem akar nőni
A göndör haj gyönyörű, ne vasald!!! :)
Egyébként a ricinus olaj használt nekem, a neten van róla videó, hogy kell használni. Hogyan legyek jó nő? - oldalon. Amúgy lehet, hogy a vasalás miatt nem nő. Szétroncsoltad a hajad. A végéről a töredezett részt vágasd le, és úgy gyorsabban fog nőni.
"Ha tovább vasalod akkor sehogy nem fog tovább nőni,"
szerintem a vasalásnak nincs köze a növekedéshez, mert a már kinőtt hajat roncsolja, és nem a fejbőr alatti hajhagymákat, max annyi köze lehet hozzá, h amikor vasalod, akkor a tincseket meghúzod, és emiatt a hajhagyma károsodhat, de maga a vasalás csak a kinőtt hajra káros, ha nem cibálod folyton a hajad, akkor még simán nőne
lehet h a samponod, festék sok vegyi anyag miatt
LEhet h azért látod úgy, hogy nem nő, mert folyton vágatod, vagy mert a vasalás miatt a vége elhasználódik, letöredezik folyton, de tutira nő, ha befestesz egy tincset, pl alul ahol csak te láthatod, és megnézed 2 hónap múlva van e lenövés, akkor biztos lehetsz benne h nő, de szerintem csak azért tűnik úgy, h nem nő, mert a vége töredezik, elkopik, és az fésülködéskor sokszor el is törik a hajvég
amúgy ritka a szép fürtös göndör haj, sokan vágynak rá, nekem pl semmilyen göndörség de még csak hullám se marad meg a hajamba, barátnőmnek meg fürtös haja van, mindig mondom neki, h ő ettől különleges többek között, mert az ritka rajtípus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!