Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásokat fogkrémmel?

Bálna12335 kérdése:

Pattanásokat fogkrémmel?

Figyelt kérdés

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy a serdülQkori pattanások eltüntetésére alkalmas e a fogkrém?Több helyen olvastam.

És ha igen akkor mennyi ideig kell rajta hagyni?

És ha esetleg valaki tud egyéb bevállt módszert kérem irja le.(Tablettákat leszámitva)

Elörre is köszönöm szépen!

16/L

2014. aug. 15. 16:42
 1/7 anonim válasza:
én is ezzel bajlodtam, próbáltam fogkrémet is de nem vállt be nagyon ugy csináltam hogy rákentem a pattánsra és vártam míg leszárad és akkor ledörzsöltem, de nekem hatékonyabb volt ha a homlokomat jéggel kenegettem , vagyis jéggel dörzyölgesd a hol szükséges, picit rossz érzés mert lefagy a homlokod de hatásos . 14/l
2014. aug. 15. 16:57
 2/7 anonim válasza:
dörzsölgesd*
2014. aug. 15. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:
A fogkrém tele van mentollal ami egyáltalán nem jó a bőrnek. Pattanásra ami jó az a kamilla, méz, jegelés.
2014. aug. 15. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem,inkább kamillatea.
2014. aug. 15. 17:19
 5/7 anonim ***** válasza:
A fogkrém fogmosásra való, nem pattanásokra. Nagyon sok pattanásra való krémet/kenőcsöt vehetsz, a leghatékonyabbak a gyógyszertárban kaphatók. pl. Ebrymycin
2014. aug. 15. 17:23
 6/7 anonim válasza:
én fogkrémet szoktam összekeverni pár csepp pálinkával és azt reggel-este felkenni, pár percig rajtahagyom, majd lemosom. nekem bevált. nagyon zsíros, pattanásos volt az arcom, de mióta ezt használom sokkal szebb és már csak akkor lesz zsíros, ha nagyon melegem van és izzadok. azért jó, mert a fogkrém szárítja, a pálinka pedig fertőtleníti. szerintem próbáld ki :)
2014. aug. 15. 17:23
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenképp kiprobálom mindegyiket.Amikor orvosnál voltam Dalacint irt fel nekem(nem tablettát)hogy azzal kenjem reggel este de nem vált be azt leszámitva hogy nemvolt olyan piros.

A kérdésem az lenne hogy a jeges megoldással kb mennyi ideig kenegesem?És ezt naponta vagy mennyi idö közönként és ezt például megcsinálom 1hónapon keresztül és eltünnek vagy cask addig amig csinálom addig nincsenek?

2014. aug. 15. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!