Ha egy festéktől viszketett a fejbőröm, többször inkább ne használjam?
Ammóniamentes, kicsit viszketett a fejbőröm tőle, addig, amíg egy másik termékcsaládot nem kentem rá (szóval 5 hétig). Nem vészesen, de azért feltűnt, hogy "vakarózom" néha. Az a baj, hogy még mindig nem találtam másik termékcsaládot, aminek tetszene a színe és ammóniamentes is, így arra gondoltam, elhasználnám még ezt a megmaradt dobozt (kettőt vettem múltkor, de végül elég volt egy a hajamra).
A viszketés allergiás tünetnek számít?
Egyébként lassan 3 hónapja vettem, így is használható? Már átvizsgáltam az egész dobozt, de sehol nem látom a gyártási időt vagy a szavatosságit.
Ne használd.
Sokan allergiásak lesznek a hajfestékekre..
Hát jó, nem kockáztatok inkább...
Köszi a válaszokat. :)
Ha egyfolytában minden nap viszket akkor ne használd. Ha csak festéskor vagy utána 1-2 napig max akkor az még nem gond.
A hajfesték meg több évig jó, használható, de a dobozon mindenképp rajta kell lennie hogy meddig pontosan. Ha nincs rajta nem is árulhatják.
Ha meg valami ritka színt keresel akkor fodrászkellékesben vásárolj, ott tuti találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!