Mivel kezeljem a pattanásaimat, hogy mielőbb elmúljanak?
Figyelt kérdés
2006. nov. 17. 17:45
1/7 anonim válasza:
Nem a legideálisabb megoldás, de jobb, mint a semmi: egyszerűen fogpasztát kell kenni arra a szörnyű pattanásra. A legtöbb ugyanis kalciumkarbonátot tartalmaz, ami fölszívja a zsírt és a nedvességet, így a pattanás könnyebben kiszárad. Ha a tubusban még egy kis cinkszulfát is van, akkor a hatás még jobb lesz.
2/7 anonim válasza:
Én minden reggel és este szappanal mosom az arcomat és így leszáradnak a pattanások!Nálam ez vált be
3/7 anonim válasza:
Rakj fel élesztőből pakolást.Tisztít és még B vitaminhoz is jut a bőröd.
4/7 anonim válasza:
Első lépésben a kozmetikust ajánlom. Amikor ő rendbe teszi az arcodat, utána kezdd el az otthoni megelőzést. A szappant semmiképpen nem ajánlom. Nagyon jó a Garnier arclemosó. Mindenképpen haszánlj tonikot este és reggel az arctisztítás után. A kozmetikus is fog jó tanácsokat adni.
5/7 anonim válasza:
a szappanos megoldás egyáltalán nem jó... egy ideig segít de utána iszonyúan kiszárítja a bőrt!
6/7 anonim válasza:
irass fel fogamzasgatlot az bztos midszer.... az egyik baratnomnek rengeteg volt es mindet kiprobalt de nm multak el, csak a fogamzasgatlotol... tuti tipp
7/7 anonim válasza:
Nekem nemrég adott az anyukám egyik barátnője (aki eddig Amerikában élt) három ilyen pattanásokra való cuccot az egyik egy ilyen lemosó -amit 1.-nek kell használni- azt vízzel kell lemosni aztán bekenni az arcod egy ugyan ettől a gyártótól való tonikkal aztán szintén ugyan ezzel a krémmel.Neten lehet csak rendelni mert magyar országon nem lehet kapni azt nem tudom mennyibe kerül. nekem bevált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!