Szerintetek ez a lány elrontott valamit hajfestés közben?
Nézegetem az Olia színeit, és tetszik egy vörös, amiről összesen két eredményt, blogos bejegyzést találtam.
Az egyik ez, ez nagyon tetszik:
(Erről a lányról tudom, hogy előtte is egy vadabb vörös volt a haja, és gondolom, néhány hétre rá próbálta ki ezt a színt.)
A másik link, ami viszont elborzaszt, ez (görgessetek lejjebb):
Szerintetek ez a csaj fehér hajra kente rá, vagy simán ilyen undirító, szilveszerti paróka-veszélye van ennek a színnek?
Nekem jelenleg középbarna-vöröses hajam van vörös fénnyel, mert 2 hónapja vörös voltam. Tetszik az első linkes csajszi színe, de kifutnék a világból, ha én is úgy járnék, mint a második lány.
Google fordító? :D
Jaj, remélem, hogy félreértelmezted... Már majdnem döntésre jutottam, hogy nekem ez a festék kell, erre ezt találom, hááát, isten ments, ez nagyon ocsmány...
Hogy lehet egyazon festékből született két eredmény között ilyen durva különbség? Mintha paróka lenne a csajon... :(
Én sötétben se szeretnék ilyen hajszínt, nemhogy bármilyen fényviszonyban.
Most bemásolgattam Google fordítóba, amiket írt... 30 perc helyett 60 percig hagyta fenn, hogy tutira menjen. (Y) Valószínűleg ez a titok nyitja.
Nem google forditó :D
Nagyon régóta festem hajam, hiába hagyja rajta 60 percig akkor sem lesz más színe mint 30 percnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!