Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek ez a lány elrontot...

Szerintetek ez a lány elrontott valamit hajfestés közben?

Figyelt kérdés

Nézegetem az Olia színeit, és tetszik egy vörös, amiről összesen két eredményt, blogos bejegyzést találtam.

Az egyik ez, ez nagyon tetszik:

[link]

(Erről a lányról tudom, hogy előtte is egy vadabb vörös volt a haja, és gondolom, néhány hétre rá próbálta ki ezt a színt.)

A másik link, ami viszont elborzaszt, ez (görgessetek lejjebb):

[link]

Szerintetek ez a csaj fehér hajra kente rá, vagy simán ilyen undirító, szilveszerti paróka-veszélye van ennek a színnek?

Nekem jelenleg középbarna-vöröses hajam van vörös fénnyel, mert 2 hónapja vörös voltam. Tetszik az első linkes csajszi színe, de kifutnék a világból, ha én is úgy járnék, mint a második lány.

2014. aug. 10. 23:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha jól olvasom barna hajra tette.
2014. aug. 10. 23:37
 2/10 anonim ***** válasza:
De bocsi ha hülyeséget mondok :D
2014. aug. 10. 23:37
 3/10 A kérdező kommentje:

Google fordító? :D

Jaj, remélem, hogy félreértelmezted... Már majdnem döntésre jutottam, hogy nekem ez a festék kell, erre ezt találom, hááát, isten ments, ez nagyon ocsmány...

Hogy lehet egyazon festékből született két eredmény között ilyen durva különbség? Mintha paróka lenne a csajon... :(

2014. aug. 10. 23:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Fények?:)
2014. aug. 10. 23:44
 5/10 A kérdező kommentje:

Én sötétben se szeretnék ilyen hajszínt, nemhogy bármilyen fényviszonyban.

Most bemásolgattam Google fordítóba, amiket írt... 30 perc helyett 60 percig hagyta fenn, hogy tutira menjen. (Y) Valószínűleg ez a titok nyitja.

2014. aug. 10. 23:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan nagy különbség nincs a két eredmény között..valószínűleg a fények, meg más színre kenték ugye.
2014. aug. 10. 23:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem google forditó :D

Nagyon régóta festem hajam, hiába hagyja rajta 60 percig akkor sem lesz más színe mint 30 percnél.

2014. aug. 11. 00:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát, az Olia elég forradalmi ebből a szempontból. Nagyon durván képes világosítani, így el tudom képzelni, hogy nem ajánlatos tovább hagyni a kelleténél, különben természetellenes lesz az eredmény.
2014. aug. 11. 01:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Most nem keresek rá neked, de már legalább 3, egymástól független helyen olvastam, hog az Oliától azonnal durván hullani kezdett a hajuk és kutyaszőrszerűen durva lett tapintásra, nézz utána ennek, mielőtt elkezded használni.
2014. aug. 11. 15:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Én is olvastam ezt igazából, és emiatt le is tettem róla 1-2 hónapja... Viszont más ammóniamentes termékcsaládok nem árulnak szép vöröseket... Meg sok pozitívat is olvastam róla. Nem tudom igazából... Valami szép, viszonylag világos, rezes, nem feltétlenül narancssárga vöröset szeretnék. Olyat pl., mint amilyen Rose-nak van a Titanicban. De nem találok olyat. :(
2014. aug. 11. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!