Szőke hajam (tyúkfos) zöld lett a sötétszőke hajfestéktől. Mit csináljak? Sürgős!
Azért lett zöld mert okos módon a sàrga pigmenteket tartalmazó hajadra ràkentél egy kék pigmenteket tartalmazó hamvas szìnt.
Àltalànos iskola rajzóra,hogy a két szìnből zöldet kapunk.....
Megoldàs:fesd àt egy vöröses(pl csoki) àrnyalatú barnàra.
Igen, tudom hogy idióta vagyok, nem olvastam rendesen utána. Volt már pár ilyen elrontott hajfestéses esetem, de eddig ez a legbizarrabb..
Ez szerinted jó lesz /vagy valami ilyesmi/?
Én nem festenék rá semmit, hanem leszednék. Radírozásnak hívják a technikát, és segít a nem kívánt árnyalattól megszabadulni. (szőkítőpor plusz víz és sampon, nem kell hozzá oxidálószer, ez nem koktél)
Ha van otthon c vitaminod egy evőkanálnyi, keverd össze samponnal és kend a hajadra. Figyeld folyamatosan az eredményt.
Ha eleve szőkìtve volt a hajad semmiképp ne radìrozd!!!!
Fodràszkellékesben vegyél rendes hajfestéket,ptt meg is tudja mondani a kellékes nő h milyen kell.
Én imperityt szoktam venni oxival kb 800ft és a félhosszú hajamra nagyonbőven elég.Nem olyan mint a palette,nem kopik olyan gyorsan és mikor lemosom kb olyan mintha valami pakolàst mosnék ki,puha fényes.
első vàlaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!