Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Élénk v9r9s hajjal lehet...

Élénk v9r9s hajjal lehet elegánsan öltözni? Nem ütik egymást?

Figyelt kérdés

Hajszínben az élénkebb vörösek tetszenek, ugyanakkor az öltözködésem inkább a csinosabb fajta, visszafogottan elegáns, de fiatalos (22 vagyok). Bár van egy-két vadabb ruhám is, például fekete bőrdzseki.

Szerintetek nem néz ki hülyén egy elegáns öltözet egy pirosas-narancsos vörös hajjal?

2014. aug. 9. 14:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, kicsit elírtam a kérdést, bár gondolom, érthető..:)
2014. aug. 9. 14:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, szerintem csak a megfelelő színeket/stílusokat kell összeválogatni. A hajszín lehet a leghangsúlyosabb kiegészítőd is. :)

Ez az oldal segít: [link]

2014. aug. 9. 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a nagyon élénk vörös haj és a visszafogottan elegáns stílus nem igazán összeegyeztethető. Egyedül akkor, ha amúgy is nagyon szép vagy,és gyönyörű egészséges hosszú hajad van. Arra is vigyázz, hogy a hajszínedből a személyiségedre is következtetnek azok, akik először látnak...a narancssárga hajhoz pedig ilyen asszociációk tartoznak: extrém,lázadó, domináns,uralkodó egyéniség, makacs,önfejű.

Persze én nem tudom,hogy nézel ki, inkább barátnőket/családtagokat kérdezz.

2014. aug. 9. 16:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a linket. :)

Egyébként nem ezek azok a jelzők, amiket "félnék" megkapni, ezeknek nagy része igaz rám végül is... Én inkább az "öntelt ribi" jelzőt szeretném elkerülni. :D Bár tény, hogy magamból indulok ki, én eddig jó fej vöröskét nem ismertem. No de nekem már van barátom, és a szaktársaim se félnek tőlem, amúgy meg eléggé magamnak való vagyok, szóval nem kell aggódnom új emberek előítéletei miatt, hehe.

2014. aug. 9. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!