Mivel ápoljam a hajam?
Figyelt kérdés
A balzsam nem elég rá,olyan a hajam mint a szénakazal.Milyen pakolást használtok?2014. aug. 8. 22:31
1/6 anonim válasza:
Gliss Kur pakolások, balzsamok nagyon jók, ajánlom a sárga színűt, az kimondottan száraz 'szénakazal' hajra van.
2/6 anonim válasza:
Gliss kur sárga, vagy Fructis Oil repair pakolás. Nekem Kallos pakolásom van még, csokis, az illatáért vettem meg :) Régen Elseve Full Reapair 5-ös instant hajápolóm volt, szerettem.
Egyébként milyen típusú a hajad, és milyen sampon balzsam kombót használsz rá?
3/6 anonim válasza:
Esetleg használhatsz fújós, nem kimosandó balzsamot.
4/6 anonim válasza:
Én l'oréal mythic oilt használok, nagyon szeretem.
5/6 anonim válasza:
Nekemis ugyanilyen száraz, szanaszét álló hajam van.. Elegem lett belőle, és bár nem igazán értek a hajápolási cuccokhoz, lementem a boltba és bevásároltam. Garnier Fructis repair pakolást vettem és Pantene keratinos hajvégápolót. Hála ezeknek, már az 1. használat után sokkal puhábbnak érzem a hajam, és a hajvégeim se állnak szanaszéjjel..:)
6/6 A kérdező kommentje:
Gliss Kur sampont és balzsamot használok,most kipróbáltam a kókuszolaj pakolást,de még rosszabb lett:( Köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 10. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!