Hogy ápoljam a hajam, hogy ne törjön meg?
Figyelt kérdés
Nem szoktam vasalni és nem szárítom. Viszont évekig festettem, leszívtam (sötétbarna-fekete színt aszkorbinsavval) de azt hiszem, többet nem festem, mivel már elértem az eredeti gesztenyebarna hajszínemet. Sok pénzt nem tudok kiadni hajas cuccokra. Ha hajbalzsamot és hajpakolást használok (utóbbit alkalmanként), az elég? Na meg persze a rendszeres 3 havi hajvágás.2014. júl. 5. 21:29
1/1 anonim válasza:
Ha használsz hajpakolást és vágatsz rendszeresen, simán elkerülhető. Esetleg néha a pakolást (ha bolti) felturbózhatod pl. olívaolajjal, kókuszolajjal stb. hogy még táplálóbb legyen, de alapvetően jó ez így, ahogy írtad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!