Akik gyantáztatnak, azok ezt a dolgot hogy oldják meg?
2 gyantázás között "mit csináltok"? A következő gyantázásra már elég jól ki kell nőnie a szőrnek, hogy le lehessen szedni. Addig mit csináljak, főleg nyáron? Mások hogy oldják meg? Komolyan mindenki hosszú nadrágban meg pólóban van? És otthon sem mutatkozik a párja előtt, vagy mi?
Én csak azt látom, hogy mindig mindenkinek sima a bőre, nem tudom, hogy csinálják, csak én vagyok szerencsétlen.
Vékony hosszúnadrágot vagy hosszú cicagatyát veszek fel azokkal a miniszoknyáimmal, amik túl rövidek ahhoz, hogy önmagukban hordjam őket.
(Akik szeretik a hosszú szoknyákat vagy hosszú ruhákat, azokat hordják.)
A hónaljamat borotválom, szóval nem kell pólóban mászkálnom.
A férjem előtt miért ne mutatkoznék? Őt marhára nem érdekli, ha fél centis szőr van rajtam (elég világos a szőrzetem), ugyanúgy rám ugrik :D
Akkor használj epilátort.
3. voltam
Igen, de másoknál azt látom, hogy semmi gondjuk ezzel.
Akik hosszúban jártok, kb. hány napig?
ezért epilálok én..nekem is úgy nő vissza, hogy hamar, de össze vissza, így van, hogy 5-6 nap múlva újra epilálni kell, de alapjában kevés maga a szőr amit ki kell szedni.
szerintem tedd Te is ezt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!