Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akik gyantáztatnak, azok ezt...

Akik gyantáztatnak, azok ezt a dolgot hogy oldják meg?

Figyelt kérdés

2 gyantázás között "mit csináltok"? A következő gyantázásra már elég jól ki kell nőnie a szőrnek, hogy le lehessen szedni. Addig mit csináljak, főleg nyáron? Mások hogy oldják meg? Komolyan mindenki hosszú nadrágban meg pólóban van? És otthon sem mutatkozik a párja előtt, vagy mi?

Én csak azt látom, hogy mindig mindenkinek sima a bőre, nem tudom, hogy csinálják, csak én vagyok szerencsétlen.

2014. aug. 8. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Hosszú nadrág, póló utcára. A páromat meg nem zavarja, tudja hogy azért van. Most havonta egyszer elviselhető ez :D
2014. aug. 8. 22:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Én 3 hetente szoktam gyantáztatni,4-5 mm szőrt már leszed.
2014. aug. 8. 22:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Vékony hosszúnadrágot vagy hosszú cicagatyát veszek fel azokkal a miniszoknyáimmal, amik túl rövidek ahhoz, hogy önmagukban hordjam őket.

(Akik szeretik a hosszú szoknyákat vagy hosszú ruhákat, azokat hordják.)

A hónaljamat borotválom, szóval nem kell pólóban mászkálnom.

A férjem előtt miért ne mutatkoznék? Őt marhára nem érdekli, ha fél centis szőr van rajtam (elég világos a szőrzetem), ugyanúgy rám ugrik :D

2014. aug. 8. 22:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Én már kb. 1 hét után mehetnék, mert sok helyen már kinő vmennyire. Az a baj, hogy van, ahol gyorsan visszanő, de van, ahol lassan, így kb. a felét tudná leszedni a kozmetikus. Szóval az én páromat az zavarná, hogy folyamatosan, majdnem mindig van rajtam több-kevesebb szőr. :/
2014. aug. 8. 22:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Akkor használj epilátort.

3. voltam

2014. aug. 8. 22:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert két fázisban nő a szőr.Ezzel nem tudsz mit kezdeni...
2014. aug. 8. 22:39
 7/10 A kérdező kommentje:

Igen, de másoknál azt látom, hogy semmi gondjuk ezzel.

Akik hosszúban jártok, kb. hány napig?

2014. aug. 8. 22:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor borotválj ha ennyi problémàd van. A legtöbb helyen heti egyszer (kétszer) doszt elèg. Azt a pár percet meg kibirod.
2014. aug. 9. 09:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Én csak intim területen gyantáztatok (mindenhol máshol epilátort használok). Barátomat nem zavarja a szőr, van olyan értelmi szinten, hogy tudja, az embernek nem lehet mindig mindene teljesen sima, a gyantázáshoz meg főleg kell némi szőr. Különben - és ez most lehet picin furán fog hangzani - ő egyébként szőrösen szereti :D csak engem zavar nagyon.
2014. aug. 9. 11:12
 10/10 anonim ***** válasza:

ezért epilálok én..nekem is úgy nő vissza, hogy hamar, de össze vissza, így van, hogy 5-6 nap múlva újra epilálni kell, de alapjában kevés maga a szőr amit ki kell szedni.

szerintem tedd Te is ezt :)

2014. aug. 9. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!