Henna kérdés? Tényleg le kell növeszteni a sima, tartós hajfestéket, vagy elég megvárni, amíg eltelik x hónap?
Szeretnék leszokni a hajfestésről, mert eléggé megromlott a hajam minősége miatta. Már 4 hónapja nem festettem, de nagyon csúnya az eredeti hajszínem, és nem szívesen "vállalnám", a hennáról meg sok jót hallottam, ki szeretném próbálni. Viszont forrástól függően hallottam már, hogy amíg az eredeti festék nem nő lenne, addig nem lehet hennázni, viszont volt, ahol azt írták, hogy (talán) 3 hónapot kell várni közte.
Örülnék, ha valaki tudna segíteni :)
"Milyen színűre festenéd?"
A henna csak vörösre fest -.-
Van más szín is, nem?
Több henna márkánál is láttam többféle árnyalatot, én valami csokibarnához hasonlót szeretnék elérni.
Köszönöm a válaszodat! Nagyon sok újat mondtál nekem, rá kellett döbbennem, hogy szinte semmit sem tudok a hennázásról. Egyik bioboltban láttam egy típust, ott sok féle szín volt, és krémmánián is elég jókat írtak róla. De a legfontosabb az lenne, hogy semmivel ne károsítsam a hajam :)
Erről a termékről esetleg van valami véleményed? [link]
Jaj, de hülye vagyok, ezt egy másik kérdésemhez linkeltem :D De nyomika vagyok.... Ez akart lenni a link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!