Ricinusolajt magában használjátok vagy keveritek valamivel?
Tudom hogy genetikától függ, hogy mennyit nő a haj, viszont ha ápoljuk és nem hagyjuk hogy töredezzen akkor látványosabb a növés mivel nem kell 10 cm-eket levágni belőle.
Az olajat csakis a hajam végére szeretném használni, eszemben sincs a fejbőrömre kenni.
Most lett levágva és szeretném megelőzni hogy újból töredezzen. Az érdekelne hogy keverjek-e hozzá valamit vagy elég magában is felkenni a hajra? Illetve van-e valamilyen hatással a sötétbarna festett haj színére? Rögtön festés után is rá lehet kenni?
Hajápolásra a ricinus nem sokat ér, mivel nem táplálja a hajat csak olajozza... ami nem elég.
Hajra vegyél argán vagy kókuszolajat. Sokkal jobb hosszú távon.
Egyetértek az utolsó válaszolóval:
Nekem a ricinusolaj semmit sem csinált a hajvégeimmel, egyébként olivaolajjal kevertem. Hajvégekre a kókuszolaj sokkal jobb.
A ricinusolajnak semmi hajnövesztő hatása nincs, csak nem engedi eltöredezni a hajvégeket ezért tűnik úgy hogy nő a haj. Mindenhol ezt írják.
Lehet hogy a kókuszolaj hatásosabb, de jóval drágább is. Azért köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!