Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinusolajt magában használjá...

Ricinusolajt magában használjátok vagy keveritek valamivel?

Figyelt kérdés

Tudom hogy genetikától függ, hogy mennyit nő a haj, viszont ha ápoljuk és nem hagyjuk hogy töredezzen akkor látványosabb a növés mivel nem kell 10 cm-eket levágni belőle.

Az olajat csakis a hajam végére szeretném használni, eszemben sincs a fejbőrömre kenni.

Most lett levágva és szeretném megelőzni hogy újból töredezzen. Az érdekelne hogy keverjek-e hozzá valamit vagy elég magában is felkenni a hajra? Illetve van-e valamilyen hatással a sötétbarna festett haj színére? Rögtön festés után is rá lehet kenni?

2014. aug. 7. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
olivaolajjal szokták keverni :)
2014. aug. 7. 22:40
 2/6 anonim ***** válasza:
én magában szoktam, csak annyi, hogy előtte felmelegítem kicsit, hogy ne legyen olyan sűrű.
2014. aug. 7. 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Hajápolásra a ricinus nem sokat ér, mivel nem táplálja a hajat csak olajozza... ami nem elég.

Hajra vegyél argán vagy kókuszolajat. Sokkal jobb hosszú távon.

2014. aug. 7. 23:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsó válaszolóval:

Nekem a ricinusolaj semmit sem csinált a hajvégeimmel, egyébként olivaolajjal kevertem. Hajvégekre a kókuszolaj sokkal jobb.

2014. aug. 7. 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:
A ricinus olaj csak hajnövesztésre jó, én is erre használtam, akkor oliva olajjal kevertem. A hajvégekre inkább (ahogy az előttem szólók is mondták) argán, kókusz, oliva olajat kenj.
2014. aug. 8. 01:01
 6/6 A kérdező kommentje:

A ricinusolajnak semmi hajnövesztő hatása nincs, csak nem engedi eltöredezni a hajvégeket ezért tűnik úgy hogy nő a haj. Mindenhol ezt írják.

Lehet hogy a kókuszolaj hatásosabb, de jóval drágább is. Azért köszönöm:)

2014. aug. 8. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!