Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan oldhatnám meg a hajvasa...

Hogyan oldhatnám meg a hajvasalást?

Figyelt kérdés
Akár hogy vasalom a hajam rossz, ami azt jelenti, hogy amíg házon belül vagyok addig tökéletes, majd amint kilépek a házból, akkor egy idő után bedúsul, szálkás, száraz kinézete lesz :S Más is van/volt így ezzel? Hogyan oldotta meg?

2014. aug. 7. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy éppen a vasalást kellene mellőzni, mert az károsítja a hajat és attól lesz ilyen szálkás kinézete. Ha mellette fested is, garantált a száraz, szálkás haj. Én is emiatt hagytam abba a vegyi hajfestést és eltelt félév, gyönyörű a hajam. Ha mindenképpen vasalni akarod, akkor keress valamilyen nagyon jó hővédő készítményt.
2014. aug. 7. 20:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyenesre szárítod mosás után? Mert nagyon sokat számít. Vasalás után pedig lakkozd le.
2014. aug. 7. 20:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem festem, lakkozás után pedig szintén sz*r :D
2014. aug. 7. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne vasald a hajad, mivel az teszi tönkre a legjobban, idővel meg egyre rövidebb is lesz mert le fog töredezni végig.
2014. aug. 7. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Használj mindenképpen hővédő krémet, ezekben olyan anyag van, ami párataszító. Különben a levegőből könnyen felveszi a haj a nedvességet, a vasalás hatása ettől pedig elmúlik.
2014. aug. 8. 10:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha magas a páratartalom elég tíz perc az utcán, aztán úgy nézel ki, mint a szénakazal.

Erre egyetlen megoldás volt a sapka, vagy a végleges hajegyenesítés (nem a tartós). Akkor úgy marad, az fix. Persze reméljük, mond neked valaki valami olcsóbbat és okosabbat, bocs, de nem nagyon értek hozzá.

(Üzenem, hogy éveken át vasaltam a hajamat naponta többször, meg órákon át, meg erős fokon, meg minden nélkül. És nem lett tőle az ég egy adta világon semmi baja. 2-3-4 évet biztosan kibír, azután meg úgyse azt a hajat vasalja már az ember, mert lenőtt az egész. Szóval ilyen is van. Csak mert első naptól kezdve azt a károgást halgattam, hogy két hónap múlva kopasz leszek. Persze az egyenes hajúak könnyen kárognak, én inkább megkopaszodtam volna, minthogy úgy nézzek ki mint most É-N Lalika.)

2014. aug. 9. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!