Csajok, tudnátok nekem ajánlani jó alapozókat, mindennapi használatra, fiatal bőrre?
Figyelt kérdés
Valami olyasmire lenne szükségem, ami nem tömíti el a pórusokat, könnyű, nem okoz pattanásokat, de eltakarja a bőrhibákat. Egy BB krém fedése sajnos túl kevés nekem (legalábbis, amiket eddig próbáltam). Mit ajánlotok? 17/L2014. aug. 7. 20:31
1/5 Melinda:D válasza:
BB krém.. Engedi levegőzni a bőr, nem tömíti el a pólusokat annyira. Ajánlom mindenkinek.. Én is azt használom és nem lesz tőle pattanásos a bőröm.
2/5 anonim válasza:
Én az Oriflame Giordani, vagy Eco beauty alapozókat használom, a Giordani a lágyabb, a fedése tökéletes. Vettem drogériásakat is, de azok nem voltak ilyen minőségűek.
3/5 anonim válasza:
vannak CC krémek, ami a BB és az alapozó közti átmenet. Én most Rimmelt használok, ezt: [link] de én egy tízessel öregebb vagyok, nem mintha ez számítana:)
4/5 anonim válasza:
Bourjoist tudom ajánlani ha fedést akarsz és jó minőséget, viszonylag jó áron... ennél olcsóbban sajnos semmi jó nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!