Intim helyen pattanások borotválás után. Az oka lehet a kovetkezo?
Van pár pattanás szeruseg rajtam, nem olyan, mint egy normális pattanas az arcon, háton, stb. Hanem csak piros..Lehet a kovetkezo oka?
Ha már tobb mint egy éve használom ugyanazt a borotvát, Venuse embrance?Ha csak tusfurdovel kentem be magam és ugy borotvaltam le? (Azelott szoktam borotválásra habot használni) ?
Vagy esetleg menstruáció alatt egész ideig csak betétet használok? Ettol is lehet? Koszi a válaszokat
Egy évig használni ugyanazt a borotvafejet? Hát, bátor vagy. Cseréld azért sűrűbben.
Én inkább olyankor leszek kiütéses, ha túl rövid szőrt borotválok le, illetve ha előtte nem hagyom eleget ázni ott a bőrömet, és úgy esek neki. Na olyankor szét is vagdosom magam.
Tehát:
- tiszta borotva
- felpuhult bőr
- minimum 2-3 mm-es nuniszőr
- utána kicsit kenegesd be valami testápolóval
- szerintem a borotvahab és a tusfürdő között nincs sok különbség, én a borotvahabtól nem is szoktam látni, hol van még szőr, ezért sokszor inkább lemosom, és inkább tusfürdőt kenek oda
Ha még így is patis lesz a bőrös, az azért van, mert érzékenyebb fajta. Én pl. a vénuszdombomról szemöldökcsipesszel szedem, akkor két hétig szép, a többi részen borotválom.
L22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!