Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajfazon illik ilyen...

Milyen hajfazon illik ilyen arcformához?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, és szeretnék valami fiatalos frizurát. A színt már kiválasztottam, egy élénkebb vöröset. Göndör, szárazodásra hajlamos hajam van, így sajnos a frufrus firzurákat csak messziről csodálhatom, kétlem, hogy ha reggel el is indulnék normális frufruval, tovább bírná egy óránál, pláne párás időben. Mindenképp vasalnom kellene, és nem akarom tönkretenni az elülső tincseimet olyan durván.

Ilyen arcformához milyen hajak állnának jól szerintetek? Linkeknek is örülnék.

[link]

[link]

Jelenleg hátközépig ér a hajam, dús és alapjáraton göndör, de körkefével szoktam "egyenesíteni" (inkább hullámos lesz az eredmény, de kellemesebb állagú, mint göndören). Ami az öltözködési stílusomat illeti, az a fiatalos, elegánsan szexi, szóval szeretem a köldökig felhúzós, széles rövid szoknyákat, a magassarkú csizmákat, a szép blúzokat, a pöttyös/visszafogottan csíkos harisnyákat, ugyanakkor a bőrdzsekit is szeretem. Nem akarok én extrém frizurát, a vörös alapból extrém nálam, csak legyen valami formája. Vállnál feljebb pedig nem érhet, mert nem igazán áll jól szerintem...

Szóval milyen formákat lehet vágni egy hosszú hajhoz? Lépcsőzetesre lehet csak vágni, és ennyi?

2014. aug. 6. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Váll alá érő, ráadásul hullámos hajnál egyáltalán nem dominál az, hogy hogyan van vágva.
2014. aug. 6. 17:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyébként frizurának hívják a "hajfazon"-t.

Ha változatosságra vágysz, dobd fel azzal, hogy hogyan hordod. Kismillióféle módon lehet egy hosszú hajat variálni.

2014. aug. 6. 17:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem szeretem összefogni, mert olyan lófejűnek érzem magam úgy, nem előnyös. Meg mondom, most nincs semmi alakja, csak lóg összevissza.
2014. aug. 6. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!