Fiúk! Nektek tetszik az ilyen haj? Milyen arcformához illik?
2014. ápr. 12. 12:07
1/9 anonim válasza:
Nekem tetszik, az arcforma pedig ott van a képeken :)
2/9 anonim válasza:
Nekem kócosnak, és elhanyagoltnak hat.
Mondjuk én nő vagyok, tehát irreleváns a véleményem
3/9 anonim válasza:
Tényleg igénytelen, száraz, szénakazal hatású. A hossza és az, hogy kicsit hullámos, tetszik, de az állaga nem.
4/9 anonim válasza:
Laza, természetes. Jobban bejön, mint az agyonvasalt, agyonlakkozott.
5/9 anonim válasza:
Nem kell vasalni és lakkozni ahhoz, hogy ne legyél kócos. Ez nem természetes hatásó, hanem valóban igénytelen. Én sem vasalom és lakkozom, mégsem szénakazal.
6/9 anonim válasza:
Miért lenne igénytelen? Mert nincs sorba rendezve minden hajszál? Inkább szexi, vonzó, természetes.
7/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, semmi igénytelenséget nem látok, szerintem vagány.
9/9 anonim válasza:
Bár én lány vagyok, de szerintem jó ez a haj, és nem igénytelen. A második képen lévő haj kimondottam tetszik, örülnék, ha nekem is ilyen hullámos lenne (bár nekem hosszabb hajam van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!