Hajfánk? Melyik?
2014. aug. 5. 15:35
1/10 anonim válasza:
A másodikkal a legkönnyebb, de mind a 3 használata tök egyszerű. Sőt, otthon is készíthetsz magadnak hajfánkot, ha egy zokni vagy harisnya zárt részét levágod és önmagán elkezded feltekergetni. Így az elsőhöz hasonlót kapsz. :)
2/10 Barbixo válasza:
Az enyém olyan mint az első. Tök könnyű vele dolgozni.
3/10 anonim válasza:
Nekem a 2. van, tök könnyű vele dolgozni:D
4/10 A kérdező kommentje:
nekem is az első van, saját készítésű, de mivel megyünk nagybevásárlásra így suli előtt, gondoltam veszek egy "normálisat" szerintetek akkor az elsőt vagy a másodikat vegyem? mert igazság szerint az én saját készítésűmmel nem igen jövök ki.
2014. aug. 5. 16:18
6/10 A kérdező kommentje:
és azzal biztos könnyebb lenne?
2014. aug. 5. 16:19
7/10 anonim válasza:
Nekem az első van, csak műhajjal van borítva.
9/10 anonim válasza:
Biztos, hogy könnyebb, mert abba csak belerakod a hajad és felcsavarod, aztán összehajtogatod. :D Ha egy ceruzára fel tudod tekerni, akkor arra is. :)
10/10 A kérdező kommentje:
köszi, akkor mindenképp fogok venni! :)
2014. aug. 6. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!