Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeplős srácok! Titeket ez a...

Szeplős srácok! Titeket ez a bőrhiba nem hátráltat a mindennapi életben?

Figyelt kérdés
Engem fiú létemre rettenetesen zavarnak a szeplők!Az interneten is csak ilyen csajoknak való tanácsokat lehet olvasni, valamint a lézeres kezelést. A többi praktikát (pl: citromlé, uborkalé, gyümölcssav) már mind kipróbáltam, de sikertelenül. Egyébként világos bőröm van, sötétkék szemem, sötét hajam! Az arcomon és a homlokomon is vannak szeplők, de az még nem olyan drasztikus, mint amennyi a karomon és a hátamon található. Emiatt utálok rövid ujjú pólót húzni. Ráadásul az eddigi tapasztalataim alapján a csajoknak is inkább a napbarnított bőrű pasik jönnek be. Kinek mi a tapasztalata vagy tanácsa ezzel kapcsolatban? Én vagyok az egyetlen pasi akit ez annyira irritál? :)

2014. aug. 5. 01:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, bocsi. Nem fiú vagyok, de a lányoknak be szokott jönni a szeplő. Szerintem helyes(ebb) lesz tőle egy fiú :)
2014. aug. 5. 02:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem értem miért hátráltatna ez bárkit is. A szeplővel nincs semmi gond, aki jól néz ki azon semmit nem ront az hogy szeplős, sőt akár még vonzóbbá is teheti. Aki meg egy elhízott, igénytelen ember, annak tök mindegy.

Egyébként egyetlen módon lehet elhalványítani a szeplőket. Állandóan erős (50-es) fényvédőt kell használni. Így idővel szinte már egybeolvadnak a szeplők majd a bőrszíneddel, alig észrevehető lesz.

2014. aug. 5. 02:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat! Személyes tapasztalataim alapján az a meggyőződésem, hogy legtöbb emberben hamarabb kelt iszonyt a különféle bőrhiba, mintsem vonzalmat. Nekem rettenetesen problémás bőröm van, mert ott ahol nincsenek szeplők, ilyen piros kiütések borítják a testem, főleg ebben a fülledt melegben. Valamint a pórusaim is furcsán pirosas színűek. Ha szétnézek az ismerőseim között, szinte mindenkinek majdnem hibátlan napbarnított bőre van. Nekem meg ezzel kell bajlódnom egész nyáron és nem öltözhetek kedvem szerint. Mielőtt bárki félreértené. Nem rinyálásról van szó, csak kíváncsi vagyok, hogy van-e valaki hasonló helyzetben, aki hasznos tippekkel tudna ellátni.
2014. aug. 5. 02:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is lány vagyok, de nekem bejönnek a szeplős srácok. (én is szeplős vagyok, de nekem hála istennek teljesen hibátlan a bőröm. igaz hogy nagyon kell vigyáznom a napon, mert a fehér bőrömet sokszor megsüti a nap :/) Tanulj meg együtt élni vele. Ha te elfogadod, a saját előnyöddé is fordíthatod. :)
2014. aug. 5. 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy különleges vagy! :) A sötét haj, sötétkék szem és világos bőr amúgy is nagyon vonzó kombináció, főleg szeplőkkel! Én is szeplős vagyok, és szeretem! Ne akarj tucat lenni! Hidd el, valaki pont azért fog beléd szeretni, amilyen vagy! ;)
2014. aug. 5. 14:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem lesz egyszerű dolgom, de igyekszem megfogadni a tanácsotokat. :)
2014. aug. 5. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!