Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfelvarrás után milyen lesz...

Hajfelvarrás után milyen lesz a haj?

Figyelt kérdés
Ha fonással teszik fel, leszedés után milyen lesz a haj? Nem fog rajta meglátszani vagy teljesen tönkremegy? A sok szőkítés miatt letört a hajam 15 centisre, ha erre felvarrattok hosszú hajat és másfél-két havonta újra csináltatom, akkor az okoz rajta valamit a varrásnál? Lehet ezt csinálni kb. 3 évig, míg vissza nem nő 45-50 centire?

2014. aug. 4. 02:24
 1/5 sasojo válasza:
0%
nemlesz jó és veszélyes is évente az emberiség halálzási számának 0.8%-át teszi ki a hajfelvarrás utáni fertőzés elkapása
2014. aug. 4. 07:09
 2/5 anonim válasza:
most olvastam rola es nem jo mert a leszedesnel egy csomo hajad kitepodik.en is akarok csinaltatni de mikrogyuruzessel.elvileg az a legjobb
2014. okt. 11. 23:38
 3/5 anonim válasza:
utolso vagyok [link]
2014. okt. 11. 23:39
 4/5 A kérdező kommentje:
2 és fél hónapja felrakattam, de nálam javult a helyzet. A fonásoknál kétszer olyan gyorsan nő a hajam, és leszedésnél is kevesebb hullik, mint régen egy egyszerű fésülésnél.
2014. okt. 12. 00:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem a fodrász, aki csinálta, évek óta ezzel foglalkozik, és azt mondta, hogy a mikrogyűrűs csak rongálja a hajat, a fonásos meg nem okoz neki semmi kárt.
2014. okt. 12. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!