Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám hullámossá...

Hogyan tudnám hullámossá tenni a hajam hajformázók nélkül? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés
Kislány koromban szép hullámos hajam volt, de ahogy nőtem, kiegyenesedett, mára teljesen egyenes. Ha vízbe megyek(hajatmosok és úgy szárad meg, strandon vagyok, és úgy) akkor se lesz hullámos, majdhogynem teljesen egyenes. Daueroltatni semmiképp nem szeretném, hajhabtól se lesz hullámos, feltekerni meg szoktam, de most minden, eszköz nélküli módszert keresek. Mitől lehetne, akár tartósabban hullámos? Valami olaj hajra, vagy bármi? Hullámos hajat szeretnék:(
2014. aug. 2. 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:
2014. aug. 2. 16:46
 2/3 anonim válasza:
Én fordított helyzetben vagyok semmit sem teszek és nagyon hullámos a hajam utálom igy mindig vasalom de már unom bár olyan lenne mint neked...
2014. aug. 2. 16:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Én minden este befonom a hajam és úgy alszok, így mindíg hullámos. Vagy esetleg kontyba is feltekerheted, esetleg két részre osztod a hajad, megtekered es a fejed tetejére tűzöd a két copfot, mintha hajpant lenne. :) próbáld ki őket, aztán meglátod hogy neked mukodik e vagy nem. Ja, es egy kicsit en be szoktam vizezni a hajam mielött megcsinálom valamelyiket. :)
2014. aug. 2. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!