Elkezdtem használni ezt az olajat a hajamra, mert azt olvastam hogy jót tesz, hosszabbítja és szebbé "varázsolja" a hajat. Sokan hajhullás ellen használják. Viszont nekem (igaz, hogy hosszabb lett, de...) sokkal több hajam hullik ki, mint eddig... Ez normális?
Légyszi, ha van bármilyen tapasztalatotok azt írjátok meg! Előre is köszönöööm! :)
Elvileg azért, mert "ledobja" a sérült hajszálakat, és szépeket növeszt helyette :)
Nekem is hullott tőle először, de most sokkal szebb a hajam, és hosszabb is.
2014. aug. 2. 13:04
2/8 advanced válasza:
az olaj eltömíti a fejbőröd pórusait így a hajhagymák nem tudnak "lélegezni". ettő elgyengülnek és hullani kezd a hajad.
2014. aug. 2. 13:06
3/8 anonim válasza:
Én is hajhullás ellen használtam. Fél évig próbálkoztam vele, de nekem is csak jobban hullott tőle a hajam, hosszú távon is.
2014. aug. 2. 13:16
4/8 anonim válasza:
A hajhullás mindenképp rossz, nincs olyan hogy egy hasznos szer miatt a rossz hajszálak kihullanak.
Hajhullásra a Herba Vita hajszeszt tudom ajánlani, de ha komoly a helyzet akkor mindenképp orvoshoz kell menni először.
Olajakat tilos fejbőrre kenni, a ricinus a legrosszabb, mivel nagyon sűrű olaj, és szinte lehetetlen teljesen kimosni a pórusokból. Így pedig hajhullást okoz. Hajat nem növeszt, a hajnövekedés a géneken múlik, azt nem lehet befolyásolni. Az olajak csak hajvégekre hasznosak, hogy ne töredezzen, de arra sem a ricinus a legjobb, hanem az argán, és a kókuszolaj.
2014. aug. 2. 13:25
5/8 A kérdező kommentje:
ooo jajj :( köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 2. 13:38
6/8 anonim válasza:
Aki azt mondja hogy a ricinus nem növeszt az vagy nem próbálta vagy 1 hét után várt változást. Hajra régebben használtam eleinte hullott tőle nekem is de utána leállt, mikor abbahagytam pedig megint elkezdett hullani, gondolom hozzászokott vagy stressz, nem tudom de elég durva. A hajamon is látszódott, hogy gyorsabban nő, de a heti egy olajozás édes kevés volt neki. VISZONT én a szemöldökömre vettem eredetileg, mivel durván el volt cseszve éveken keresztül rossuzl volt kiszedve, őszintén nem is hittem, hogy egyánltalán egyes helyekem vissza fog e rendesen nőni. És láss csodát, azonkon a helyeken ahol sokáig mindig ki lett tépegetve nemhogy csak visszanőtt nagy nehezen, de kevesebb mint 3 hónap alatt sikerült visszanöveszteni a szemöldökömet úgy nőtt minden napi kenegetés melett mint a gomba. Azóta is mikor ráérek kenek rá egy kicsit, mert sosem árt a dúsítás és mindig 3-4 napr rá megjelennek a kis szálak. nem tudom te mióta használod. De ha van időd rá próbálkozz használni hetente legalább 2x de a 3x is belefér elég ha csak a hajtövedre, fejbőrödre teszel és utána rendesen kimosni. Ha egy-másfél hónap után is hullik, akkor hagyd a fenébe, de mondom, szemöldökömre nekem csodaszer volt, es a hajamból amennyi kihulott, annyi babahajam vissza is nőtt.
2014. aug. 2. 14:53
7/8 anonim válasza:
Nekem bár nőtt tőle látványosan, de hullott is rendesen :(
2014. aug. 4. 01:28
8/8 anonim válasza:
Ha bárki esetleg idetalál még. Zöldteával kell előtte leöblíteni a hajat, hagyni kicsit rajta aztán kiöntés nélkül rá a sampon és utána szépen ki lehet mosni belőle az olajat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!