Tudnátok mondani olyan pakolásokat, tablettákat amelyektől hosszabb lesz a hajam?
Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 21:02
1/3 anonim válasza:
Olyan nem létezik, semmiféle pakolás, tabletta nem változtatja meg a géneket.
2/3 anonim válasza:
kenj rá ricinusolajat, attól gyorsabban nő
3/3 anonim válasza:
ricinusolaj valóban jó, de én dunszt formájában olvastam róla.. rákened a hajadra, betekered fóliával, rá egy törölköző, és pár óráig így hagyod... nem mondom, hogy nem macera, de közvetlen ismerősnek használt..
magánvélemény, de szerintem azzal is csak segítesz, ha nem kensz sokféle hajformázót a hajadra.. kevés, lehető legtermészetesebb dolog.. pl korpára meg száraz hajra a levendulaolaj nagyon jó, esetleg shea vaj.. mindennek van alternatív természetes kezelési módja, neten utánanézel, a hajad meghálálja ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!