Emma69 kérdése:
Soknak számít ha naponta 3x mosok arcot?
Figyelt kérdés
Reggel természetes hogy arcot mos az ember, másodszor amikor hazaérek le kell szednem a sminket mert aztán zavar,ilyenkor olajjal be szoktam kenni, este lefekvés előtt pedig újra lemosom ezúttal a tápláló olajat, mert éjszakára a teafaolaj az igazi+egy kis agrgán a szemem alá. Nem tudom, mit gondoltok? Sokan mondják hogy a kevesebb több de eddig az arclemosó tej sem vált be mert az meg zsírosította az arcom2014. júl. 31. 19:30
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem baj, miután hazaérsz természetes, hogy lemosod a sminket... Meg persze az reggeli esti is az. :)
2/6 anonim válasza:
Abszolút nem sok. Én a sminket csak este mosom le, de én csinálom rosszul...
3/6 anonim válasza:
Meg jo magyarazatod is van ra...dehogy sok... :)
5/6 anonim válasza:
Én sima sappanos vízzel mosom 3-4szer 1 nap, mert azt hiszem hogy kevesebb pattanásom lesz ha sűrűn mosok arcot.
6/6 anonim válasza:
Nem sok, főleg azért, mert szépen ápolod. De szerintem néha feltehetnél akár házi, akár boltban vásárolt pakolást. Heti-2 heti 1x.. Ami a vízhiányos bőrre van. Mert a sok tisztítás eléggé ki tudja szárítani a bőrt. (Személy szerint az uborkás pakolásokat preferálom. Csodát tesznek az arcommal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!