2-3 naponta hajat mosni sok?
Megpróbáltam átszoktatni a hajam a heti kettőre, váltogatom a samponokat, ne szokja meg a hajam, de legritkábban így is három naponta meg kell mosnom, ha emberek közé akarok menni.
Szőke hajam van, ami ha zsírosodik, csúnyán beszürkül, nagyon látszik.
a szárazsamponok ugyanúgy kemikáliák, mint a sima samponok, inkább nem áldozik pénzt rájuk.
Túl gyakori ez a mosás?
Ha évekig mostam heti kétszer, de nem zsírosodott lassabban, már nem fogja megszokni?
Házilag is tudsz szárazsampont csinálni. Összekeversz egy evőkanálnyi keményítőt egy evőkanálnyi szódabikarbonával. Ennyi.
Én is szőke vagyok, eddig 3 naponta mostam a hajam, most ki akarom tolni, kb. 3. hete már inkább 4 naponta mosom, lassan már átáll erre, már nem olyan hányadék a hajam a 4. napon, mint korábban. Ha átszokik, akkor majd megpróbálom az 5. napra kitolni és így tovább, míg majd elég lesz hetente egyszer megmosni.
A kétnaponta való hajmosás azért sok, mert sűrűn szárítod ki a fejbőrödet, így gyorsabban is fog zsírosodni.
Pasim is naponta mos hajat (mint az előttem válaszoló) és ugyanolyan dús, erős a haja mint régen. Én 3-4 naponta mosok hajat, de tovább is kibírná.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!