Hogy a legjobb csinálni, hogy ne ártsak a bőrömnek nagyon?
Hallottam már sok mindent,hogy hogy lehet a legjobban leszedni oda lent a nem kivűnatos szőrfelesleget,de először csinálnám és nem akarok nagy kárt a bőrömnek. Ti mit ajánlatok? Krémmel? vagy epilátorral? A borotvát én kizárnám..
Köszönöm előre is :)
Ha nagyon nem akarsz ártani akkor pont a borotva a legjobb. De bármivel is csinálod első, hogy vágd rövidre a szőrt. Az epilátor nagyon fájdalmas, sokáig tart megcsinálni és szőrbenövéseket okoz könnyen, ami nem múlik egyhamar. A krém teljesen alkalmatlan oda, káros és annyira sem hatásos mint a borotva. Még a gyanta jöhet szóba, abból is inkább csak a cukorpaszta... de azt meg bízd kozmetikusra.
Na mindenesetre én maradok továbbra is a borotvánál, az bevált.
Bocs, de az hogy van, h az epilátor szőrbenövést okoz, a gyanta viszont nem, ha ugyanazon az elven működik mindkettő - tövestől tépi ki a szőrt?
A borotva és a krémek felsértik a bőr legfelső rétegét, emiatt sokkal érzékenyebb lesz.
Nekem az epilátor vált be legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!