Hogyan ápoljam megfelelően a bőröm?
Figyelt kérdés
Elsősorban lányok segítségét kérném a bőröm ápolásával kapcsolatban. A bőröm nem túlzottan, de itt-ott pattanásos, és igyekszem eltüntetni őket, de van, amelyiket nem érem el, nem tudok hozzáférni. A bőröm ezenkívül elég zsíros, és tapintásra se valami kellemes, úgy értem, nem sima. Az egyik ismerősömnek tökéletesen sima a bőre, pedig semmit se használ rá, egyszerűen szerencsés. Azt szeretném tehát kérdezni, hogy milyen "szert" kéne használnom az arcomra, ami lehetőleg nem teszi még zsírosabbá, és eltünteti a pattanásokat, valamint sima lesz tőle a bőröm. Van ilyen cucc? Vagy valami házi készítményű arcpakolás kéne? Kérlek, olyat írjatok, ami tényleg hasznos és nektek (vagy másoknak) is bevált, ne olyat ami szerintetek jó lehet. Köszi előre is.2014. júl. 31. 11:52
1/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért írtam hogy "elsősorban lányok válaszát várom". Bocsi, kijavítom: abszolút csak lányokét várom. :) Köszi előre is a válaszaitokat.
2014. júl. 31. 11:55
2/3 amira21 válasza:
Én tapasztalatból beszélek.
Nekem is zsíros egyenletlen bőröm volt és néha előjött 1-2 pattanás.
Most az Avonból használok tonikot, arctisztítót, arcmaszkot és arckrémet. Tökéletesen bevállt!
Ha érdekel melyik termékeket! Írj privátba ;)
3/3 anonim válasza:
Arcradír,agyagos maszk ezek simává teszik a bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!