Patikában kapható, pattanások elleni csodaszer?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy nektek milyen patikában kapható készítmény vált be a legjobban a pattanásaitokra?
Készítmények, várható hatás, saját tapasztalatok érdekelnének. :) (Zynerit, Duac gél...stb.)
Legfőképp - sajnos - nem itthoni készítmények, arcpakolások érdekelnének, mert nem nagyon használnak.
Köszönöm előre a válaszaitokat! :)
2014. júl. 30. 19:13
1/5 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz. 3 évig húztam a pattanásaimmal az időt, csak vény nélkül kapható "csodaszereket" használtam, aztán a doki felírt 2 szó szerint csodaszert és patyolat tiszta a bőröm :)
2/5 A kérdező kommentje:
És mik voltak azok a készítmények? :)
2014. júl. 30. 20:06
3/5 anonim válasza:
Ha csak kevesebb pattanasod van akkor probald ki a sudo kremet :D nem pattanasra valo igazabol, mindenre jo. nekem bevalt. 900 ft es egy evig is eleg. Egy probat meger nekem bevalt.
viszont ha rengetek akned van akkor irany a bordoki. en arcom tele volt aknekkal a doki felirta a gyogyszert es ket honap utan egy pattanasom sem volt. :-)) kb. 1 evig kell szedned :-)) megeri ;)
4/5 anonim válasza:
Csak egy tipp, próbáld ki a tiszta szeszt, nekem fél nap alatt leszed mindent!
5/5 anonim válasza:
Sotretre vagy Roaccutanra gondolt az előző és az tényleg használ mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!