Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanások utáni hegekre,...

Pattanások utáni hegekre, foltokra valami "csodaszer"? Netán Neogrnormon? Vagy az zsíros?

Figyelt kérdés

Elég sok folt és heg van a homlokomon, és hát vagy nagyon lassan gyógyulnak, vagy semennyire sem, mert nem vettem észre, hogy javulna a helyzet.

A Neogranormon elvileg jó lehet az ilyenekre, de ugye az mégiscsak zsírt tartalmazó krém, ami eltömítheti a pórusokat nem? Más gyógymód? Kamillás borogatás?

2010. febr. 26. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
A hegek nem nagyon szoktak múlni, mert azok foltok. Nekem is van pár. Kozmetikus tud felírni rá krémet, ami halványítja, nem tudom, milyen árban van és milyen krém, de az enyém pl felajánlotta nekem.
2010. febr. 26. 13:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Kozmetikust és bőrgyógyászt ne is javasoljatok, mert pénzem nincs rá, betegbiztosításom sincs hogy orvoshoz menjek. Ezért kérdeztem a kamillát és a Neogranormont, esetleg Körömvigárg kenőcs.
2010. febr. 26. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen krémek pedig. Az elsőnek nincs igaza. Konkrétan hegekre, bárányhimlő és műtéti hegekre vannak speciális krémek. Van egy ami 7-8 ezer Ft körül van, sajnos a nevét elfelejtettem, illetve van ez: [link]

De ha bemész a patikába és rákérdezel tuti ajánlanak valamit! :)

2010. febr. 26. 15:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem glyco-A-t javasolt a bőrgyógyász, vény nélkül kapható hámlasztó.
2010. febr. 27. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!