Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csak szerintem néz ki borzaszt...

Csak szerintem néz ki borzasztóan ez a szemöldök?

Figyelt kérdés

Annyi embernek tetszik.. Szerintem rettenetes, hogy ilyen vastag és erős.

[link]

2014. júl. 30. 14:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Elég ronda, akkor csináltam ilyet magamnak mikor 6 évesen anyám sminkszereivel játszottam... ráadásul nem is egyforma.
2014. júl. 30. 15:32
 12/18 anonim ***** válasza:
41%
Nekem nincs bajom vele,szép.:D
2014. júl. 30. 15:41
 13/18 anonim ***** válasza:

ez valami röhejes, az ilyen nőket ki szoktam röhögni.

ez nem természetesen dús meg vastag szemöldök, ez az egész festék. simán van olyan, akinek alatta kb nincs semmi, aztán ilyenre festi a homlokát. mikor lemossa, akkor meg van meglepetés. ez szánalmas.

2014. júl. 30. 16:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még a jobbik eset, mert legalább szép az íve, nem túl vastag a maiakhoz képest. Nekem se nagyon tetszenek ezek, de nincs velük különösebb bajom. Én jobban szeretem szemöldökceruzával meg porral csinálni a szemöldököm, mert természetesebb hatást kelt, mint ezek.
2014. júl. 30. 16:46
 15/18 anonim ***** válasza:

[link]

és ez túl vastag szerintetek?

2014. júl. 30. 17:23
 16/18 anonim ***** válasza:
A 15-ös szép, de látszik is rajta, hogy ez a lány eredeti szemöldöke, max a széleit igazítja csak ki. De neki pont azért, mert ez a természetes, illik az arcához, ezért jól is áll neki. Viszont ha valakinek eredetileg vékony, világos vagy teljesen más formájú szemöldöke van, azt lehet 1-2 árnyalattal sötétíteni, lehet picit igazítani, de helyette egy tök más színű és ívű szemöldököt berajzolni nagyon gáz.
2014. júl. 30. 18:23
 17/18 anonim ***** válasza:
15-ös, tökéletes! Nagyon szép a lány és a szemöldöke is. :)
2014. júl. 30. 18:33
 18/18 A kérdező kommentje:
15-ös szerintem is szép:)
2014. júl. 30. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!