Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csak szerintem néz ki borzaszt...

Csak szerintem néz ki borzasztóan ez a szemöldök?

Figyelt kérdés

Annyi embernek tetszik.. Szerintem rettenetes, hogy ilyen vastag és erős.

[link]

2014. júl. 30. 14:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
14%
Nekem nincs gondom vele.
2014. júl. 30. 14:40
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
Nem csak szerinted, szerintem is csúnya az ilyen szemöldök.
2014. júl. 30. 14:41
 3/18 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem pedig nagyon szép.
2014. júl. 30. 14:43
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem is nagyon csúnya és természetellenes.
2014. júl. 30. 14:44
 5/18 anonim ***** válasza:
O.o
2014. júl. 30. 14:50
 6/18 anonim ***** válasza:
68%
Valamit azért Kiszel Tünde is hagyott az utókorra.
2014. júl. 30. 15:08
 7/18 anonim ***** válasza:

Fiú vagy lány vagy? Hány éves?

Szerintem alapból azzal, ha valakinek erős a szemöldöke, nincs gond, csak akkor ha még rá is hangsúlyoz, tehát kifesti meg ilyenek. De inkább legyen szerintem valakinek ilyen, mint ilyen:

[link]

2014. júl. 30. 15:10
 8/18 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok, 17 éves. Amit linkeltél, az is szörnyű. Alapból sem szeretem a kihúzott szemöldököt, vagyis ha egy kicsit ráfest egy normális szemöldökre még oké, de mikor az egész csak ki van húzva, az szörnyű. Ez a vékony is, meg ha nagyon vastag, az is. Nekem a természetes, normális vastagságú és hosszúságú szemöldök szép csak. Pl: [link]
2014. júl. 30. 15:17
 9/18 anonim ***** válasza:

nekem még az ilyen vastagságú is bejön: [link]

szerintem a kérdésben levőnél csak az a csúnya, hogy ki van festve a szemöldöke.

2014. júl. 30. 15:19
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szép mert elég durván rásegítettek szemöldökceruzával. Amúgy, ha alapból dús vagy vastag az nem zavar, ki lehet szedni vékonyabbra vagy, de nem túl vékonyra vagy ha nem durva akkor jó simán is. Nekem a túl vékony és a túl vastag is természetellenes. Amit a kérdező linkelt kommentben, nekem tetszik.
2014. júl. 30. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!