Miért festi be minden lány a haját feketére és miért szolizik annyit hogy romának nézzék?
Mert most ez a "menő". De azért nem minden lány csinálja ezt, ne túlozz :D
Majd 30 éves korukra csúnya lesz a bőrük. Meg köztudott, hogy a fekete festék roncsolja legjobban a hajat, szóval lehet, hogy hajuk sem lesz akkorra.
Van egy ex-kolleganőm, ugyanezt csinálja, 28 éves, de simán elmenne 38-nak is és mutatott magáról régebbi képeket, amin kb. háromszor annyi haja volt.
Miért lenne 100-szor jobb, mint a szőke?
Igen, szőke vagyok, nem festett de nem is festeném be, mert nekem az eredeti áll jól, de ettől nem mondom azt, hogy a többi hajszíntől 100-szor jobb. Minden hajszín szép, akkor ha illik ahhoz, aki viseli és szép a haj.
Nem szolizok, de szerintem addig ok amíg csak egy természetes, egészséges színre törekszik az ember, nem pedig nigga akar lenni.
Hogy miért csinálja ezt nagyon sok lány? Mert majmolják egymást, hiányzik az egyéniség, azt hiszik, hogy ez a divat és nekik azt mindenféleképpen követniük kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!