Mennyit nőhet a hajam 2 év alatt? Kép lent.
Figyelt kérdés
kb. meddig fog érni? :)
Előre is köszönöm a normális válaszokat. Tényleg fontos lenne hogy 2 év alatt kb. még hány cm-t nőhet.:))
2014. júl. 28. 20:29
1/10 A kérdező kommentje:
*bocsi nem írtam hogy a képen a mostani haj hosszúságom van!:)
2014. júl. 28. 20:31
2/10 anonim válasza:
nem sokkal tovább mint ez :D szét van törve az egész inkább vágd le
3/10 A kérdező kommentje:
nincs széttörve az egész, hanem direkt van lépcsőzetesre vágva;))
2014. júl. 28. 20:33
4/10 anonim válasza:
Havi 1 centivel számolva 24 centi 2 év alatt. Nézd meg, hogy a mostani hossz +24 centi az neked meddig ér. Na, kb addig fog.
5/10 A kérdező kommentje:
#utolsó: köszönöm szépen:)))
2014. júl. 28. 20:48
6/10 anonim válasza:
Inkább az állapotával kéne törődni, hiába hosszú a hajad ha csúnya, fakó és száraz. Amúgy meg marha nehéz lett volna rákeresni hogy mennyit nő a haj havonta.
7/10 A kérdező kommentje:
az állapotával szerintem nincs baj, a tetején azért világosabb , mert a nap oldalról sütötte meg, ilyen az eredeti hajszínem nem érdekel hogy fakó, sőt, pont hogy nem száraz mert 2 napja mostam meg. de köszönöm a normális válaszodat...
2014. júl. 28. 20:59
8/10 anonim válasza:
Nem száraz/roncsolt ez, csak hullámos+lépcsőzetes, az enyém is ilyesmi.
1-1,5 cm-rel számolva 24-36 cm-t nőhet a hajad, minusz 8 cm ha 3 havonta vágatsz belőle egy centit.
9/10 anonim válasza:
De kb. 20 cm-rel lesz látszólagosan hosszabb, mert ugye nem teljesen egyenes.
10/10 A kérdező kommentje:
utolsò kettőnek nagyon szèpen köszönöm:))
2014. júl. 29. 06:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!