Ha a nyárra felnyiratnám a hajam oldalt és szeptembertől eltakarnám és növeszteném (mer a suliban nem lehet ilyen hajjal mászkálni) akkor mennyit nőhet a februári szalagavatómig?
Figyelt kérdés
Lehet majd belőle vmi alkalmi frizurát csinálni?2014. jún. 23. 13:12
1/5 anonim válasza:
Hát kb 8-10-12 centit nőhet addig a hajad.
2/5 anonim válasza:
Ha nem kontyot akarsz akkor szerintem lehet majd. Bár gondold át, ez nem az a tipikus egynyári bulihaj, amit csak kimosol vagy valami... Nekem is fel van nyírva, nem nő olyan gyorsan, de lassan se. Ha le akarnám növeszteni, biztos odafésülném a hajam, mert baromi csúnya, amikor valakinek ott már 5+ centis a haja és nem tud mit kezdeni vele.
3/5 A kérdező kommentje:
Olyanra szeretném hogy hagyok annyi hajat, hogy eltakarhassam vele, ha vmi konzervatívabb helyre megyek v ilyesmi, és az a növést is takarná szerintem.
2014. jún. 23. 17:44
4/5 anonim válasza:
Még jó, hogy hagysz annyi hajat, simán el lehet egybként takarni. Csak ugye ha össze kell fogni akkor jelenthet problémát. Én majd frufrut fogok vágatni (megint, hiányzik) ha egyszer megunom a sidecutom.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem igazán szeretem összefogni amúgy sem, szóval asszem ezzel nem lesz akkora gondom :)
2014. jún. 23. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!