Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha minden nap hajat mosok, az...

Ha minden nap hajat mosok, az mennyit árt a hajamnak?

Figyelt kérdés

2014. júl. 27. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha elég hosszú ideig így teszel, akkor a fejbőröd meg fogja szokni és előbb fog zsírosodni a hajad. Ha el akarod kerülni, szerintem 'eddzed' a hajad, hogy egyre ritkábban mosod, és akkor hosszá szokik :) nálam legalábbis bevált.
2014. júl. 27. 21:15
 2/8 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy nagyon könnyen zsírosodik a hajam, és próbáltam már, hogy ritkábban mosom, de attól még hamar zsíros lesz. :( Meg ha nincs frissen mosva a hajam, akkor lelapul, és nem dús, hanem tök csúnya..
2014. júl. 27. 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Régen én is minden nap mostam, de ezzel csak magamnak ártottam. Egyszer megelégeltem és 5 napig nem mostam hajat. Kemény volt, de azóta már csak minden másnap mosok hajat és szerintem ez egészséges.
2014. júl. 27. 21:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem tesz jót neki, egyre jobban fog zsírosodni.

Én is nagyon gyakran mosom (heti 3-4, néha 5 alkalommal), de tudom sajnos, hogy nem tesz jót neki.

De muszáj, mert ilyen gyakran járok úszni, és utána mégis csak meg kell mosni...

Kaptam a fodrászomtól valami krémszerűséget, amit szárítás előtt rá kell kenni, az segít kicsit, de így is túl sok ez a mosás.

2014. júl. 27. 21:27
 5/8 A kérdező kommentje:

Akkor ha kétnaponként mosom, az szerintetek jó?

Egyébként én is járok úszni, de nem mindig szoktam megmosni utána a hajam...

2014. júl. 27. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem kétnaponta is sok...

Úszás után viszont, ha nem mosod meg, a benne maradó klór nem tesz valami jót. Tudom, ez ellentmondás, hogy nem szabad gyakran mosni, de ilyenkor kell, hisz a vegyszer sem jó benne.

Talán megoldás lehet, hogy zuhanyzásnál sima vízzel öblítsd át jól a hajad, de sampont nem használj minden alkalommal úszás után. Én ezt akarom most kipróbálni. Ártani biztos nem árt, hisz olyankor már úgyis vizes.

2014. júl. 27. 21:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Csak hetente 2x járok úszásra, szóval ez nem hiszem hogy akadályt jelentene.

Kétnaponta is sok? Eddig háromnaponta mostam hajat, de az sem jó, tényleg nagyon hamar zsírosodik...

2014. júl. 27. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Kétnaponta még mindig jobb, mint naponta... Nekem semmi bajom tőle, nem zsírosodik olyan gyorsan a hajam.
2014. júl. 27. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!