Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vettem egy hajfestéket és...

Vettem egy hajfestéket és mégse tetszik a színe. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem állunk most valami túl jól anyagilag én meg mindenáron szerettem volna más hajszínt és vettem nagygyorsan egy hajfestéket (utolsó darabot akciósan), hogy az hasonló, mint amilyet szeretnék olcsó is, jó lesz az. De ahogy jobban nézegetem mégse tetszik (túl sötét és vöröses is kicsit), és most még a festetlen hajam befogja a világosabb, de ha ezzel befestetem, akkor már nem lesz utána világosabb csak ha leszívatom. Anya mondta, hogy ne kapkodjam el, majd jövő hónapba veszünk és megcsináljuk szépen. Jó igazából a pénz is idegesít, amit kidobtam érte, de az jobban, hogy ha ezt most előadom anyának, mit fogok kapni tőle.. Most mi legyen? Festessem be vele a hajam és lesz, ami lesz, vagy mondjam el anyának, hogy mégse tetszik és inkább cs*sszen le, minthogy olyan hajszínnel járkáljak ami nem jó?

17/L

Komolyan ezen görcsöltem egész éjszaka...

2014. júl. 27. 14:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Passzold el valakinek a hajfestéket. A pénz is megmarad, jövő hónapban meg majd befested olyanra milyenre szeretnéd. Így anyud se veszekedne.
2014. júl. 27. 14:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem álltok jól anyagilag, de a hajfestékre meg muszáj...
2014. júl. 27. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!