Ti milyen Alverdés termékeket használtok, és milyen tapasztalataitok vannak vele?
szemceruza - borzalmas
púder - meglepően jó, de ha trtós hatást akarok elérni sokat kell belőle feltennem
rúzs- nagyon szép a színe, sokáig fent marad bár kicsit szárít
többet nem használok. nem a kedvencem az a márka
Pont most írtam le a másik kérdéshez, de akkor átmásolom:
Én a többséget nagyon szeretem:)
Testvaj: nagyon jó
Lábvaj: nagyon jó
Hajvaj: erről ódákat zengtek, de az én hajammal semmit sem csinált
Arclemosó: imádom, eddig a legjobb, amit használtam
4 in 1 alapozó: ezt is nagyon szeretem
Balzsam: imádtam, de megszüntették :(
Szempillaspirál: szép mélyfekete, de szinte semmit se kezd a szempillákkal, ezért kicsit pénzkidobásnak érzem.
Coffein szérum szempillára: nagyon hasznos, növeszt, dúsít, ápol. Ezt használom a szemöldökömre is, szerintem ez volt a legjobb vétel az alverdés cuccaim közül.
Körömápoló krém (barackos): annyira semleges, hogy még véleményt se tudok mondani, semmi hasznosat nem tapasztaltam a használata során.
Rúzs: szerintem nagyon büdös, de szép színei vannak és tartós.
Tusecset: egész jó bár puhább állagú tushoz javaslom.
Én csak egy Alverdés terméket használtam, de soha többet. Egy Alverdés korrektorvolt, konkrétan ilyen: [link]
Már régóta sminkelek, tudom hogyan kell használni és felvinni a korrektort, szóval nem arról van szó, hogy a szemembe kentem vagy ilyesmi.Az első használat után 15 perccel olyan érzésem volt, mintha 1 kg frissen felszeletelt hagyma felett állnék. A szemem konkrétan kifolyt,annyira könnyezett. Aztán másnap kipróbáltam, kíváncsi voltam, hogy emiatt volt e a könnyezés. Csak egy kis pöttyöt raktam az egyik szemem alá, nem is kentem el. És megint jött a könnyezés. Szóval landolt a kukában.Azóta nem vettem semmilyen alverdés terméket és nem is tervezem.
* korrektor volt*
Utolsó voltam.
Szerintem a krémjeik nagy része hulladék, mert tele vannak alkohollal, de még a testápolóik is.
Emellett szinte az összes termékük rengeteg illatanyagot tartalmaz.
Ezek nem igazi bio termékek.
Korábban, amikor azt hittem, hogy lecserélek minden tisztálkodási szert Alverdére, meg bio termékekre úgy általában, akkor jó sok terméküket kipróbáltam.
Az eredmény: sok pénzt elköltöttem és nagyot csalódtam a termékek többségében.
A tapasztalataim:
- makadámdiós testvaj: ezt 2, esetleg 3 alkalommal vettem az évek során. egyet bontatlanul el is ajándékoztam nemrég. nagyon erős benne az illatanyag és ebben is sok az alkohol. ha bekentem magam vele, akkor legalább fél napig tömény cukros illatom volt. engem ez nagyon zavart. aztán azon gondolkodtam, hogy mi történik a bőröm belsejében ennyi alkohol és parfümanyag rákenése után.
- a hibiszkuszos-kakaós testápoló: elismerem, hogy ennek jó az illata, de erős is. hidratálni nem nagyon hidratál. amikor kezd kifogyni, akkor nem jön ki belőle a testápoló krém. ezután is fél napig illatoztam legalább.
- a hibiszkuszos-kakaós testápoló tusfürdő verziója: finom illat a flakonból kiáradva, alig illat a kádban magamra kenve.
mivel szulfátmentes (ez előny nálam) így nem habzik, viszont híg, ezért el is folyt. ezt mástól ajándékba elfogadnám, talán újra is venném, csak kicsit fura termék.
- a shoreavajas lábkrém: ezt kellemes használni, de nem éreztem itt sem, hogy ez a termék erősen hidratált volna.
ajándékba elfogadnám, de mivel már több mint ezer forintba kerül, saját pénzből nem akarom megvenni.
- a gránátalmás kézkrém: rágógumis illata van, nem hidratál.
- a gránátalmás folyékony szappan: szerettem, de ár/érték arányban nagyon drága és híg is. kétszer kell nyomni, aztán ügyesen kell elkapni a kilövellő folyékony szappant a flakonból.
- a különböző szappanok: szemben az Alterra szappanjaival, ezek nem tartalmaznak az adott szappanok esetében tényleges hozzávalókat. itt arra gondolok, hogy az Alterra rózsás szappanjában van rózsa, de az Alverdésben nincs.
a szappanok tartósak és ár/érték arányban jók, csak nem éreztem őket natúrnak pont amiatt, hogy csupán illatanyag van bennük, de nem maga a természetes összetevő.
- a bambuszos és egyéb tusfürdők: ezek szulfátosak és nem is vettem újra őket. egynek elmegy kategória.
- a rózsás relax-es testolaj: voltaképpen ez és a többi olaj csak illatanyagos napraforgóolaj, így meg elég drágának tartom a kis üvegcséért az 1500 forintot. nagyon nehezen szívódott be a bőrömbe, még vizes testre kenve is. ennek is nagyon erős illata volt.
- fehér teás testápoló: eleinte kellemesnek tűnt az illata, de később már nem kedveltem és el sem használtam ami a flakonban volt még. ezt már nem is gyártják.
- Alverde Baby termékek: innen a kis kiszerelésű fürdetőt és a babaszappant használtam. a szappan rendben van, de a fürdető tele van rakva alkohollal és a szagán is érződik.
- a vadrózsás nappali és éjjeli krém: erős alkoholszag. kiszáradt és irritált bőr. végül a termék elajándékozása.
- vadrózsás nedves arctisztító kendő: egynek elmegy kategória.
- vadrózsás sampon és balzsam: a sampon egynek elmegy, de a balzsamot egészen megkedveltem, pedig nem olyan szép az összetevőlistája az alkohol denat miatt.
- Alverde Mamaglück (terhes nőknek/kismamáknak való) tusfürdő: na ezt megkedveltem, de tényleg. egyáltalán nincsen mályva illata, hanem inkább mandulás.
leárazva vettem, mert én sokallom a teljes árát, ami 800 forint.
van még egy kuponom, szóval tudnék venni még egyet leárazva és gondoltam is erre. ezzel meg vagyok elégedve, mert krémes és olajos és emiatt kellemes használni is és testápolózni sem kell utána.
- perle deo balsam golyós deo: ezt a rózsaszín kupakos golyós deot is kedveltem, bár azóta találtam jobbat.
- deo spray: a vízimentásat használtam és nagyon szerettem, pedig ennek is van alkoholos mellékszaga. azóta van egy újabb pumpás spray az Alverde-től a mályvás. abból már a második üveggel használok, nagyon szeretem, tartósabb az illata a mentásénál. tehát az új mályvás spray-t is megkedveltem.
volt egy zsályás spray-m is, de azt is elajándékoztam.
- Alverde sensitive dusch gel: ez az alverde érzékeny bőrűeknek való tusfürdője, ami a flakonba beleszagolva a gyógyszertári gyógykenőcshöz hasonlatos (amúgy állagra is, csak kicsit talán hígabb annál). ez nem volt rossz, de olyan nagyon jó sem.
- cseresznyés ajakápoló: egynek elmegy kategória.
Az Alverde krémjei tele vannak alkohollal és sok testápolójuk meg citrus szagú.
Tehát összefoglalva, amit az Alverde márkából újra akarok venni az ez:
- mályvás pumpás spray,
- Mamaglück tusfürdő (hezitálok a mályvás testvajon is),
- esetleg egy vadrózsás hajbalzsam, mert nálam ez fél évig is elég akár (!).
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de van egy másik termékcsalád, a Rossmann-os Alterra, és én számos terméküket kipróbáltam már.
Ezekkel jobban meg vagyok elégedve és számos Alverde terméket pont az Alterra-ra cseréltem le.
- az Alverde perle deo-t az Alterra parfümmentesre.
- az Alverde testápolókat az Alterra parfümmentes testápolóra.
- a mentás pumpás spray-t az Alterra zsályásra.
- az Alverde gránátalmás kézkrémet Alterra jojobásra.
- arctisztító kendőt a néha leértékelten vett Alterra aloe verás verzióra.
Szóval én azt tudom a kérdezőnek tanácsolni, hogy próbálja ki az Alterra termékeket (is).
A Rossmann-ban több az akció, van oda kuponom, van egy műanyag 5%-os vásárlási kártyám is. Szóval nekem jobban megéri ott vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!