Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Icsi termékeket próbáltátok?...

Icsi termékeket próbáltátok? Milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 14:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt mindenkinek magának kellmegítélni.Én egyszer próbáltam, kb 5 perc alatt kiverte az arcom az allergia, tehát nekem nem jó. de van aki esküszik rá.
2011. ápr. 24. 15:01
 2/11 anonim ***** válasza:

Véletlenül nem Ilcsi? :) Mert az viszont jó.Kicsit drágább fajta, de inkább azokat kenem magamra, mint a kőolajos " a reklámotnagyonmegkellfizetnimertmenővagyok" termékeket.

Amúgy ha házilag kevergetsz magadnak pakolásokat jobban jársz :) De ez csak a szerény véleményem.

2011. ápr. 24. 15:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Én pont most rendeltem a vateráról először Ilcsi termékeket. Nagyon kíváncsi vagyok, mert rengeteg jót olvasok róluk.
2011. ápr. 24. 15:06
 4/11 A kérdező kommentje:

de igen,Ilcsi akart lenni:)

én már rengeteg terméket kipróbáltam,mindenféle márkát,egy kisebb vagyont költöttem már ilyen cuccokra....sajnos nekem sem vált be,pedig én is úgy hallottam,hogy nagyon jó és hatásos...hát,sajnos úgy néz ki nem nekem:(

2011. ápr. 24. 15:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Akinek nem jött be mit használt? Neked kérdező mi nem volt jó? Kipirosodtál? Radír, krém mi volt? Az Ilcsinél főleg ha olyan a termék gyakran kipirosít de az direkt van, nem allergia! De az eladó ezeket nem mondja el nektek? Én is vaterázok, de én alapból úgy töltöm fel a termékeimet h részletesen leírok mindent a termékről + ha vmit nem tud a vevő megírom neki a lehetőségeket, a krém hatásait stb....
2011. ápr. 26. 19:55
 6/11 anonim ***** válasza:

szerintem a hólyagos piros bőr, nem direkt hatása a krémnek. legalábbis remélem.

Biztos sokaknak jó. de mivel természetes alapanyagokból, növényekből készül sokkal többen reagálhatnal allergiával mint egy mesterséges termékre. Nem gond és a reumakrémre is allergiás vagyok. Tudomásul kell venni.

2011. ápr. 26. 20:01
 7/11 anonim ***** válasza:

73%-os válaszoló: te kozmetikus vagy? Ha igen, elkérhetem (legalább priviben) a vaterás felhasználóneved?

Én is rendeltem Ilcsi krémet a vateráról, de a kedves eladó (aki egyébként kozmetikus) csak addig volt segítőkész, míg elutaltam a pénzt, meg rábeszélt más dolgokra is..de mikor kérdést intéztem hozzá a használattal kapcsolatban, lerázott :( Pedig eleinte szimpi volt, még el is mentem volna hozzá kezelésre..

2011. ápr. 26. 20:04
 8/11 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti! Csak megkérdeztem! Még mielőtt lehurrogsz! Amúgy igen a nagyon magas növényi természetes tartalom miatt valóban erősen kijöhet az allergia annak aki allergiás vmelyik összetevőre. De mondjuk ha tudod (mondom ha tudod) akkor érdemes megkérdezni vagy megnézni a krém összetevőit, és ha vmire allergiás vagy nem kell használni! Nem gúnyos akartam lenni!

Ha nem tudod mire vagy allergiás, akkor allergiateszt!

Utcsó írok neked privit.

2011. ápr. 26. 20:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Most nézem nem tudok neked privit írni. Vaterán michaelas néven megtalálsz. Email címem: michaelas@freemail.hu /remélem spamet nem kapok senkitől :)/
2011. ápr. 26. 20:21
 10/11 anonim válasza:
Én hazsnálom már fél éve nekem nagyon bevált bár a kozetikustól kérdeztem meg hogy nekem melyik való,szerintem az is lehet probléma hogy nem feltétlen azt használtad ami a bőrtipusodnak megfelelő.
2011. ápr. 28. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!