Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az alábbi Avon termékeket...

Az alábbi Avon termékeket használtátok már? Melyik lenne legjobb?

Figyelt kérdés

Három fajta Avon termék közül nem tudok választani, ezért vagyok kíváncsi a véleményetekre.

Solutions youth minerals nappali+éjszakai krém.

Solutions beautyful hidratation nappali+éjszakai krém.

Planet Spa fehér tea arcápoló szett.(Itt leginkább a "ragyogást kölcsönző" hidratáló lotion érdekelne, hogy elegendő-e arckrém helyett?)

Ezekre lennék kíváncsi.30 feletti vagyok, a bőröm kicsit száraz,sápadt, de más gond nincs vele.A hidratálás és a bőr fiatalon tartása a célom.Melyik terméket ajánlanátok a felsoroltak közül?

2011. nov. 14. 13:52
 1/4 anonim válasza:
Nekem a fehér teás dolgok nagyon tetszettek. Mindegyik elvégezte a feladatát. Bár szerintem az összes Planet Spa termék nagyon megéri. :)
2011. nov. 14. 14:44
 2/4 anonim válasza:
Előző vagyok. Még csak annyit, hogy: én 20, anyukám 40 éves és mindkettőnknek megfelelően működtek ^^
2011. nov. 14. 14:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen a fehér tea a jobb.
2011. nov. 14. 16:05
 4/4 anonim ***** válasza:

A fehér tea arclemosót rendszeresen használom, az jó, de a lotiont sajnos el kellett ajándékoznom, mert kellemetlenül érezte magát az arcbőröm, mikor bekentem vele. A maszknak ideig-óráig lehet érezni a hatását. Az arctisztítót egyébként a következő katalógusban akciósan meg tudod majd vásárolni(17-esben majd).

Solutions youth minerals nappali+éjszakai krém a te korodnak megfelelő védelmet nyújt, én a helyedben azt választanám.

2011. nov. 16. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!