Az alábbi Avon termékeket használtátok már? Melyik lenne legjobb?
Három fajta Avon termék közül nem tudok választani, ezért vagyok kíváncsi a véleményetekre.
Solutions youth minerals nappali+éjszakai krém.
Solutions beautyful hidratation nappali+éjszakai krém.
Planet Spa fehér tea arcápoló szett.(Itt leginkább a "ragyogást kölcsönző" hidratáló lotion érdekelne, hogy elegendő-e arckrém helyett?)
Ezekre lennék kíváncsi.30 feletti vagyok, a bőröm kicsit száraz,sápadt, de más gond nincs vele.A hidratálás és a bőr fiatalon tartása a célom.Melyik terméket ajánlanátok a felsoroltak közül?
A fehér tea arclemosót rendszeresen használom, az jó, de a lotiont sajnos el kellett ajándékoznom, mert kellemetlenül érezte magát az arcbőröm, mikor bekentem vele. A maszknak ideig-óráig lehet érezni a hatását. Az arctisztítót egyébként a következő katalógusban akciósan meg tudod majd vásárolni(17-esben majd).
Solutions youth minerals nappali+éjszakai krém a te korodnak megfelelő védelmet nyújt, én a helyedben azt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!