Hogyan tisztítsam ki a pórusaimat és a mitesszereket?
Figyelt kérdés
2 hete voltam kozmetikusnál, szépen kitisztította, de a héten megint csúnyán eltömődtek. Szoktam tisztítani, tonikozni, pakolást rakni rá, de nem használ. Kinyomkodni újból nem akarom, mert ha én csinálom akkor csúnya. Az orrom és az arcom is tiszta mitesszer.2014. júl. 26. 09:58
1/4 A kérdező kommentje:
Pl. gondoltam arra hogy kigőzölöm itthon, és van egy avonos uborkás, lehúzható maszkom..
segítene valamit?
2014. júl. 26. 10:01
2/4 anonim válasza:
Igen, a gőzölés(kamillás illetve egyéb gyógynövényes) az egyik legjobb módszer arra,hogy a pórusaid kinyíljanak. A rossmanban vagy a dm-ben vagy akár bioboltokban is beszerezhetsz agyagos pakolást(por állagú),amit gőzölés után kell felvinni az arcra és kiszívja belőle az olajat és egyéb szennyeződéseket is. De gőzölés után akár radírozhatod is otthon elkészített arcradírral( a neten találhatsz egy párat) én általában egy citromszeletre szoktam cukrot szórni és azzal törlöm át az arcom,bár neked lehet érzékeny bőröd van,előtte azért végezz el egy tesztet,nehogy nagyon csípjen,minimálisan biztosan fog,de ha nagyon égett,akkor inkább mosd le.
3/4 anonim válasza:
Kb hetente kéne kitisztítani az arcod, simán gőzölés után ki lehet nyomkodni, de házi mitesszer tapasz is kiszedi. tej+zselatin.
4/4 anonim válasza:
Gőzölés után kinyomkodod finoman,majd tegyél rá inkább agyagos maszkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!