Ez normalis? Motol hullott ki? Most visszano?
Figyelt kérdés
Kb 2 honapja elkezdett hullani a hajam. Ha hajat mostam akkor eleg sok kijott, meg utana masnap is. Mostanra mar fele annyi hajam van, mint volt. Egy hete viszont azt veszem eszre hogy hogyha osszefogom, kb 10 centis 'babahajak' vannak mindenhol a hajamban. Most ez elkezdett visszanolni? Milyen gyorsan nonek vissza?2014. júl. 25. 00:49
1/6 anonim válasza:
Szerintem menj el valami orvoshoz. Elkezdtél valami újat használni?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem hasznalok semmit. Ket hetente kokuszolajat teszek ra, amugy csak heti ketto hajmosas. A hajmosast ugy csinalom, hogy egymas utan ketszer-haromszor is besamponozom, utana egy balzsam, mert igy tobb ideig szep lesz. Ez lehet baj? 15/l
2014. júl. 25. 01:19
3/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen problémáim vannak, én 18/l vagyok, de amúgy szerintem ez a serdülőkorral jár, mert nagyon gyakran látom/hallom, hogy más serdülőkorban lévő fiatalnak is hullik a haja..:/
4/6 anonim válasza:
Az előző kommentelő vagyok, szerintem az kicsit sok hogy annyiszor besamponozod :S Mondjuk nem hiszem, hogy annak köze van a hajhulláshoz, de azzal szerintem roncsolod :/
5/6 anonim válasza:
A hajhullás nem normális, orvoshoz kéne menni vele ha még mindig hullik. Az meg természetes hogy a kihullott hajszálak helyére újak nőnek, mindig így van. Kókuszolajnál és minden olajnál figyelj, hogy fejbőrre ne kerüljön belőle, az is okozhat hajhullást.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! :)
2014. júl. 25. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!