Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Visszano az anyajegyem? Ket...

Visszano az anyajegyem? Ket honapja vettek le az anyajegyem, es most a hegnel ujra barnassa valik a bor, ez normalis, vagy lehet aggodni?

Figyelt kérdés
Persze jovo heten elmegyek orvoshoz, csak hiaba kerestem a neten, eddig nem talaltam rola dolgokat. Jart mar igy valaki?
2010. márc. 28. 20:44
 1/2 anonim ***** válasza:
A szövettannál nem írtak olyasmit, hogy: érintett resectiós szél? Ez azt jelenti, hogy nem vágták ki teljesen, és lehet, hogy ez miatt jelent meg újra. Pontosan majd az orvos tudja megmondani, hogy mitől van. Nekem nincs jobb ötletem.
2010. márc. 28. 22:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt, sajnos a szovettant nem lattam, csak telefonon szoltak, hogy minden rendben van, de ugy latszik megsem. :(
2010. márc. 29. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!