Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti hogyan kenitek fej a...

Bogii10 kérdése:

Ti hogyan kenitek fej a ricilus olajat a hajatok töveire?

Figyelt kérdés

2014. júl. 24. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Régebben kanállal kentem fel, amivel ugye kimértem az 1 evőkanál ricinust és 2 evőkanál oliva olajat. Elválasztottam a hajamat középen, végigcsurgattam a választékon, majd egy kicsit arrébb is elválasztottam és ugyanígy olajoztam,amíg el nem fogyott a hajam(mint hajfestésnél). Most pedig egy régi üvegfestékes tubusba teszem, összerázom és azzal csepegtetem a választékra, aztán az ujjaimmal kicsit elkenem, belemasszírozom a fejbőrömbe és jöhet a következő választék. De egyébként úgy is lehet, teszel a tenyeredbe egy kicsit és megpróbálod a tövekre kenni, viszont nem biztos hogy mindenhova kensz és nem csak a töve lesz olajos. Remélem tudtam segíteni. 15/L
2014. júl. 24. 22:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Olajakat nem szabad hajtövekre kenni, csak hajvégekre... kivéve ha hajhullás a célod, amit kétlek.
2014. júl. 25. 07:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Én ecsettel szoktam, mintha hajat festenék
2014. júl. 25. 09:37
 4/4 anonim ***** válasza:
egy héten 2x..de legalább egyszer bekenem vele. Megmelegítem a ricinus olajat majd rakok bele 2tojássárgáját meg étolajat. Aztán rajta hagyom pár órára,volt amikor (egyszer) este rajtahagytam,mert késő volt,reggel korán keltem és rohad fáradt voltam a meló miatt...reggelre ugy gondoltam,nem is volt ez olyan gond! De AKKOR nagyon hullott a hajam. Csak 2-3órára hagyom a fejemen,mert ez pont jó neki. dús lesz és puha :) és ez nem a sablon szöveg amit mások a cikkekben leírnak. Először hajtövekre viszem fel evőkanállal,mindenhol eloszlatva,majd ami marad a végekre rakom :)
2014. júl. 25. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!