Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Itthon elkészíthető bőrradír?...

Itthon elkészíthető bőrradír? Jó lenne. Lent részletesebben

Figyelt kérdés

Kipróbáltam több készítményt de azok nem nagyon válnak be...nekem inkább az itthon elkészített termékek.nemtudom miért:D

de ha van más hasonló itthoni termék leírnátok nekem?:D

kösziike{:)

2010. jan. 9. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

kell egy kis kávézacc, hozzá készer annyi kristály vagy barna cukor (a nádcukor is jó, de fél kg 600Ft), az egész elég, ha kb egy nagyobb maroknyi mennyiség, ezt összekevered olívaolajjal. Bedörzsölöd magad mindenhol jó alaposan, utána leöblíted vízzel és letusolsz a szokásos tusfürdőddel/szappanoddal.

Nálam ez vált be :)

22/L

2010. jan. 9. 21:01
 2/5 anonim ***** válasza:

1 kis kanál cukor + testápoló! vagy

1 kiskanál cukor + citromlé -->ez ne legyen híg,inkább sűrű.

Dörzsölöd 5 percig,aztán lemosod langyos vízzel és bekenheted vékonyan arckrémmel az arcod.

2010. jan. 10. 00:52
 3/5 A kérdező kommentje:

kösz mindkettőtöknek:)

kipróbálom:)

2010. jan. 10. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát nekem a méz+gríz kombináció jött be...:)

Nagyon hatásos mert a méz miatt nem szárad ki a bőröd mégis kitisztítja a pórusokat;)

Remélem használ:)

2010. jan. 10. 20:43
 5/5 A kérdező kommentje:
köszike;)
2010. jan. 11. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!